3 napojnice se pobrinuti za lice

To je bilo par mjeseci otkad je da si uradio ugasi 30 sveće u tvoju tortu. Manje bore izgleda da ti dati ću dočekati ovaj novi deceniji. Brojne sazviježđa od mjesta ukrasiti tvoje lice. I to je tvoja koža je postala više ranjiv u borbi protiv prolaska vremena. Ali, ne biti u depresiji: uvijek možeš učiniti nešto,

A u ovom dostava će dobiti 3 savete za briga za lice, nakon 30. Ako ste jedan od onih koji koristi nekoliko kozmetiku, tvoj jezgro će biti: trostruko čišćenje, oko sredite kremu (može biti isto za dan i noć). koji imaju tendenciju da pokrije pore i završiti šteti. Koristim ih i videćeš kako, malo po malo, tvoja koža vidno poboljšava.

Šta dermatološku problema izgleda 30?

Šta dermatološku problema izgledaDr David Banke, predsednik Države Udruženja Dermatologiju New Yorka, tvrdi da je major kožu probleme sa kojima se suočava žene u svojim su. Banke takodje ukazuje da je koža stiče ton više dosadno. Sve ovo je zbog, uz prolaska vremena, ćelije naše površinska tkiva gube sposobnost da se podijeli i peel. Kao rezultat toga, mrtve ćelije ostane zaglavljen na koži i što ovo da izgubim svoj prvobitni sija. Šta mogu da uradim? Ali, kao što smo već rekao, zdravlje tvoja koža nije sve izgubljeno. Samo pratiti ove maltene i da li će se oporaviti. Uzmite toplu oblogu ili vruće i colócatela u lice nekoliko puta dnevno. Ordinacija je idealno za borbu protiv akni, kao ubija bakterije i smanjuje upalu. Ovo kiseline ima potencijal da poboljša i teksturu, kao što izgleda kožu. Uklanja bore i smanjuje hyperpigmentation uzrokovana akne i sunce izloženost.

Napravi pasta sa 2 supene kašike od jogurta, 1 kašikom zobene pahuljice i 1 kašikom dušo. Prijaviti ovo smjese na tvom očistiti lice, kružnim pokretima. Ostavi ga da se ponašaš za bar minut: seme i dušo hidratarán tvoju kožu, dok laktacijska kiselinu za jogurt će smanjiti zapaljenje i stimulirati proizvodnju od kolagena. Pratim ove maltene da se brinuti za tvoju facu i da će te doživljavati promjene. To je jednostavan i za nekoliko dana, moći ćete da se budi na svijetu sa novim licem. više se ne sjećaš ludi’ 20 i ti prošao barijeru za 30, vjerojatno si primijetila da znaci prolaz vremena je počela da imati utjecaja na tvom licu. To je iz ovog novog decenije da se kada su kozmetički postaje veliki ally odlaganja izgled bore i dati dodatnih brijanje da ga zadržim izgleda sjajno. Iz tog razloga, i zato naše kože počinje da iskustvo određene promjene koje biti svjestan, mi smo izbrojali uz pomoć Claudia di Paolo, lepota lovac i facialista, da nam dati 10 savete za lica briga da bude savršeno. Uzmi poruku!

Neke važne detalje

Neke važne detaljeKoža se počelo mijenjati: proces tragovima oksidacije počinje oko 25 godina, tako da je 30 su kljuc da se shvati ozbiljno u briga i pokušaj da očuvanje mladosti, produžiti dužini vremena i da se obuzdaš da se maksimalno znakovima staranja. Nađi sebi ljepotu: ujutru i uvece provodim vreme za sebe, da liječim sebe i popraviti tvoju kožu sa štetu koju tokom dana. Sa 10 minuta će biti vrijedno toga da odem do efekat proizvode ti koristiti. Čišćenje prije i poslije Pereš lice, osim što je zadovoljstvo, to nam daje osećaj da je koža udiše. To je prvi znak da se smatra za brigu o isto. Da uradim ovo, moramo odabrati čišćenje mlijeko kao prvi korak, slijedi gel operi se i, konacno, jednom razjasnili ova dva koraka, primijeniti vlažni losion. Na taj način, mi ćemo ukloniti sve nečistoće tako da kada smo se prijaviti proizvoda u koži, da budemo otvoreni, bez ičega da blok tvoju maksimalnu upijanja. Je takozvanim ‘trostruko čista. Dan, noc: Razliku između dan krema i noć je vrlo važno, od svakog proizvoda je prilagođen vrijeme dana i ima nekoliko različitih efekte. Prvi vas štiti od zagađenja i vanjski agenata, a drugi je obeležavala biti više da se regeneriraju i pomaže u ovu radnju u koži, kao što je u noći kada je veći regeneraciju isto. Svaki kožu briga: zlatno pravilo kad kupuje kozmetike. Bolje je, da se mali, ali efikasan za kožu tip koji koristi mnogo proizvoda sa nekoliko rezultate.

Da, naprotiv, kao da ulože svoj novac i vrijeme za očuvanje mladosti, osnovna možda: trostruko čišćenje, serum, oko sredite, dan krema, noć krema i exfoliator. Zdrav i zdravoj dijeti: Naše rutine i hrane također uticati na koži, posebno kad smo zanemariti. Voda, voce ili povrce savršen izvor za navodnjavanjem i pružamo komponente da moraš da imaš kožu da je mnogo pazljiviji. Ostalo minimum od 8 sati: porodiljsko i radno vreme je teško spavati ili čak i da spavaš preko 8 sati. Brani tvoju sati kraja ako želiš da izbegneš da kako godine prolaze, primetio si to u lice. Ne zlostavljanje kozmetike: Sada kada efekat go je tako trendi, iako moramo uvijek imaj na umu da je koža je više zaštićeno kada će šminka-y. Stoga, izaberi tekućine fondacije ili se vazdušne kremu dnevnik, to bi bilo ispravno, jer oni su mnogo lakši. Pažljivo sa sunca: nas Vidi brinete proizvodi u nas smisao za lepotu, ali moraš biti pažljiv. Ima mnogo šminku to pored boje, zaštititi od sunca i savršen ally za bilo koje doba godine. Koristi ih može biti dobar način za 2-na-1 sa sminkom dnevnik. Kozmetike bez parabens: iskoristiti da sad možeš naći kozmetičkih biotehnologiju (najbolja prirode, i najbolje od znanost pronaći svoju efikasnost), pošto se sve više lepotica firmi će odlučiti za proizvod linije bez parebenes ili silikonske.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here