Bustural – gde kupiti – cena – u apotekama – iskustva – creme – Srbija

Bustural

Koliko vas žena želi velike i lepe grudi? Svi mi želimo grudi kakve imaju Anđelina Džoli, Selma Hajek i druge holivuske zvezde, ali nažalost, to nije situacija. Velika većina nas kupuje push-up brushaltere, ali svejedno, i dalje nemamo dekolte. Možemo se složiti da ne želimo bog zna kako velike grudi, ali dovoljno velike da popunimo veći broj brushaltera od onog koji trenutno nosimo. Takođe, sigurno su vam muškarci rekli da njima većina grudi ništa ne znači, ali ne možemo da ne primetimo da se većina njih ulicom okrene za ženom koja ima dekolte. Činjenica je da su estetske hirurgije preskupe, a između ostalog, većina ne želi da im se podvrgne jer je oporavak dug i bolan, a nakon deset godina implanti moraju da se menjaju. Kako bi izbegli sve ovo, a opet povećali volumen grudi, imamo za vas pravi proizvod. U pitanju je Bustural krema, koja je potpuno prirodna i koja zapravo radi posao za koji je namenjena.

Ako vam ovo možda zvuči neverovatno, dovoljno je da vidite kakva su iskustva žena sa njom, kao i to kakvi su komentari koji se ostavljaju na forumima. Činjenica koja će vas dodatno oduševiti jeste i cena ove kreme. Na zvaničnom sajtu kompanije su konstantno prisutni popusti i akcije koje mogu da dostignu i neverovatnih 50%! Ukoliko smo vas zainteresovali, nastavite da čitate ovaj članak i o svim informacijama bitne za ovaj proizvod ćemo vas dodatno obavestiti.

Bustural – sastav – sastojci

Svi se možemo složiti da su informacije koje nas najviše zanimaju kada poručujemo neki proizvod online, još više ako nemamo neko neposredno iskustvo s njim, jeste to kakav je njegov sastav jer nam je najbitnije da su sastojci prirodni. Kada je u pitanju Bustural krema, o tome uopšte ne moramo da brinemo. Zašto je to tako? Razlog je jer je sastav kreme prirodan, a to je zato što su aktivni sastojci apsolutno prirodni i estrahovani su najsavremenijom tehnologijom. U Bustural sastav ulaze: ulje breskve, volufilin, ulje grožđa i ulje narandže.

Bustural - sastav - sastojciUlje breskve sadrži brojne antioksidanse koji su i te kako važni za mnogobrojne medicinske i kozmetičke preparate. Ono što je jako bitno, ovo ulje izvlači iz vaše kože sve štetne sastojke, neguje vašu kožu i što je još bitnije, hidrira je. Volufilin je klinički ispitan rastvor koji se dobija iz biljaka i koji povećava volumen masnih ćelija u grudima za više od 8%. Bazira se na prirodnom aktivnom spoju sapogeninu. Ulje grožđa je bogato sastojcima poput linolne kiseline, a ona je bitna jer nju koža brzo apsorbuje. Samim tim, ona je veoma učinkovita u hidriranju kože grudi što je bitno za regeneraciju i zatezanje. Ulje narandže stimuliše sintezu kolagena i pomaže jačanje vezivnog tkiva grudi. Istovremeno izglađuje i učvršćuje kožu, pa na taj način podmlađuje vaše grudi.

Zvaničnom sajtu: www.bustural.rs

Bustural – iskustva – forum – komentari

Bustural - iskustva - forum - komentariKada nemamo neki neposredan kontakt sa nekim proizvodom, pre svega mislimo na našu bližu i širu okolinu, prvo sredstvo za kojim posežemo kako bismo se sa njim bolje upoznali jeste forum. I ovo je veoma korisna navika koju ljudi sa ovih prostora imaju. Upravo su na taj način naše korisnice i saznale sve bitne informacije za Bustural kremu. Posećivale su brojne forum sajtove koji su im i te kako pomogli da vide kakva su dosadašnja iskustva žena. Ono što treba da znate jeste to da će i najskeptičnije i najsumnjičavije od vas biti potpuno oduševljene kada budu videle kakva su Bustural iskustva korisnika.

Komentari će vas potpuno kupiti. Moramo naglasiti da su komentari bili presudni za ovoliku popularnost kreme jer su i više nego pozitivni. Ova krema se veoma lako koristi. Namažete je na čiste grudi, osim na predeo bradavica. Kremu namažete na ciljano područje koje masirate sve dok krema potpuno ne upije. Ta masaža bi trebalo da traje između 5 i 10 minuta. Ipak, bitno je da se vi dobro informišete i vidite da li je ova krema ono što vi zapravo želite. Budite uvereni, ukoliko joj date šansu, bićete oduševljeni rezultatima.

Bustural – cena – gde kupiti – u apotekama – Srbija

Činjenica koja je veoma značajna kada je Bustural krema u pitanju, jeste to da je i Srbija postala mesto u kojem je ona dostupna svima. Naše korisnice, kada se ona tek pojavila kod nas je najviše zanimalo gde kupiti ovu kremu, da li se ona kojim slučajem može naći u apotekama, kao i to koja joj je cena.

Bustural - cena - gde kupiti - u apotekama - Srbija

Prvobitno kada su se pitale gde kupiti ovu kremu su do te informacije dolazile preko foruma. Treba da znate da ovu kremu ne možete naći u apotekama, već isključivo preko zvaničnog sajta kompanije. Samo na taj način možete doći do originalnog proizvoda. Činjenica koja će vas dodatno oduševiti jeste Bustural cena. Cena je i više nego povoljna, a to je zato što su na zvaničnom sajtu prisutni popusti i akcije koje dostignu i 50%! Kada sagledamo sve ovo, ne treba da se čudimo što je Srbija vodeća zemlja u regionu po potražnji ove kreme.

Zvaničnom sajtu: www.bustural.rs

Bustural – neželjeni efekti – rezultati

Bustural - nezeljeni efekti - rezultati

Bustural krema je pravi izbor za vas ako na prirodan način želite da povećate svoje grudi. Proizvod je na biljnoj bazi, pa shodno tome neželjeni efekti ne postoje i o tome ne morate uopšte da brinete. O delotvornosti ove kreme ćete se uveriti kada budete videle kakvi su rezultati. Rezultati su i više nego odlični zbog čega prodaja ove kreme raste i to ne samo u Srbiji, već i širom Evrope i sveta. Moramo naglasiti da do originalnog proizvoda ne možete doći preko sajta kupujem prodajem.

PREDNOSTI

 • Povećaće vaše grudi.
 • Proizvod je prirodan.
 • Iskustva i komentari i više nego pozitivni.
 • Neželjenih efekata nema, rezultati odlični.
 • Akcije i popusti i do 50%.

NEDOSTACI

 • Može se poručiti preko zvaničnog sajta kompanije.
SHARE

29 COMMENTS

 1. Zdravo cure 🙂 zanimaju me vaša iskustva sa Bustural kremom. Hoću da je kupim, ali ne bih da je uzmem na slepo pošto ranije nisam imala dobra iskustva kada sam tako ishitreno uzimala proizvode.

 2. Ja sam i više nego prezadovoljna rezultatima. Ja sam iskoristila dva pakovanja, ali rezultati se postižu i sa jednim, ali sam ja htela da budem kao Ceca 😀

 3. Meni se sviđaju kako su pune nakon korišćenja kreme. I nisu više onako opuštene kao što su bile. Baš sam oduševljena.

 4. Ja sam baš bila ravna, samo malo propupela i to je to. Sad su mi grudi kao pucka, konačno mogu da se stave u šaku što bi se reklo 😀

 5. Meni su se posle dojenja baš nekako uružnile. Mom mužu su i dalje bile lepe jer su muškarci takvi, ali ono, ja nisam bila zadovoljna. Nakon ove kreme im se vratio sjaj, a i koža mi je lepša na dodir.

 6. Znate kako, meni je najbitnije, bar u početku bilo, što je krema prirodna. Svašta se brate čuje kada naručite proizvode preko neta. Posle me je dodatno kupila ova krema kada sam videla kako deluje. Stvarno sam oduševljena.

 7. Ja sam stvarno mislila u jednom trenutku da ugradim silikone jer sam baš imala komplekse, pa mi je šveca ovo našla i ja bila u fazonu, pa ajde kao da probam. Hvala bogu pa nisam digla kredit da ugradim silikone 😀

 8. Bustural krema zlata vredi. Grudi mi vrh izgledaju i posle 29 godina imam dekolte 😀 pre toga tuga brate slatki, da me oplače čovek.

 9. Ma i koža je bre lepa nakon nje. Mnogo sam srećna kako mi izgledaju, a da se razumemo, mom momku se najviše dopadaju 😀

 10. Moj muž kaže da sam sad u grudnom košu elegantno popunjena 😀 a nisam mu rekla da sam uzela kremu, čisto da vidim da li će da primeti promenu neku, pošto on ništa živo ne primećuje po kući. Ovo je naravno primetio 😀 nisam bila sigurna da li treba da se naljutim ili ne u početku 😀

 11. Ova krema baš može da se priušti. Nije skupa, ja sam nekako imala osećaj da će mnogo više da košta, ali jok.

  • Pa valjda imamo takav osećaj kad treba nešto online da uzmemo. I ja sam bila iz tog fazona i to pre ove kreme. Jer kao, kozmetika košta, pa sigurno zbog toga.

 12. Konačno sam zadovoljna kako izgledaju. Nisam ja ni htela bog zna kako velike. Ako mene pitate, ja bih ovu Bustural kremu preporučila svima koliko sam zadovoljna rezultatima. Vrh je krema stvarno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here