Domaće recepte za lečenje kose

Nameravate da se brine o svojim kose kućnu kuvanje, jednostavno kao i sve prirodne? Vi prihvatate da postoji mnoštvo mogućnosti i lepote recepte koje možete da uradite sami? ¡ Dobiti ih u najkraćem mogućem roku! Masne kose Jedan od najjednostavnijih, vode iz mora! Ako ste dovoljno srećni da žive na obali.

Birajte kašika morske vode, što je razumljivo, kao što je to izvodljivo. Nakon potapanje glave u vodu i masaža kosu. Ovaj losion je veoma niska cena, da se oslobodite peruti. Plankton i minerali u morskoj vodi pomoći vraćanje ravnoteže kože glave i čini mnogo više aktivni. Međutim, sprečila na strani, ako je vaša kosa je suva, sa malo vitalnosti ili ranjivi.

Tonik krema

Tonik kremaMešati 50 grama rastavića Livada (najčešći opseg čiji rep konja) oko 50 g breze i 50 grama majčine dušice. Stavite biljke u 750 ml vode i dovesti ih do ključanja delikatno za 20 minuta. Nakon toga, dozvolite mu da uradi miks i ohladi za još 20 minuta, a na kraju fíltralo sve. Nakon pranja može da se stavi kremu na kožu glave. Potpuno suva kosa maska ulja pomešan istom količinom bademovog ulja, palmino ulje, maslinovo ulje, kao i ricinusovo. Primeniti kombinaciju oko kosu i ostavite u roku od najmanje dva sata pre nego što operete kosu, kao i obično. Maska od majoneza Pomešajte 2 kašike. kašike majoneza, kao i sok od svežeg limuna, kao i da ih primene na celoj dužini kose za 20 minuta pre pranja. Za oglašavanje porastao od Potočarka kose skvoš gomilu i dobiti sok. Nakon što primenite ga na celoj površini kože glave i ostaviti na njen udeo mora da 10 minuta pre čiste vode. Kreč blossom smešten 50g krečnim cveta na litar ključale vode. Ostavite infuzija u roku od 5 minuta, kao i filtrira tečnost dobio. Mi smo nakon toga, koristite kremu kao pranja vodu.

Orah uzmite dve pune pregršti oraha lišće u dva litra vode i nude kuvajte 15 minuta, pre nego ostavljajući mešavina na 2 sata. Zatim filtrira tečnost, koja se može koristiti kao losion pre pranja glave, kao i pustite da odstoji 20 minuta. Protiv gubitka kose krema lišće oraha, kao i pelina, kuvajte 50 g listova oraha i 100 žalfije u litar vode za 15 do 20 minuta. Fíltralo i pustite da se ohladi. Nanesite ovu mešavinu kao kremu na kožu glave jednom dnevno. Majčina dušica staviti kašiku čabreca u šolju hladne vode, dovedite mešavinu da provri i pusti je da nakon toga da se odmori u roku od deset minuta. Nakon toga fíltralo sve da se oslobodi od tečnosti. Fricciónate intenzivno u kožu glave ujutru i uveče. Odlične kosu. Tanka kosa imaju tendenciju da izgledaju mlitavo, kao i masnu. Ako je to slučaj, pokušajte da koristite šampon za kosu sredstvo, koje se ne sastoji od preteranog klima. Posle šampona za kosu, nanesite regenerator krema samo na vrhovima. Hranu koja sadrži lanolin, silikon ili ulja se ne preporučuje za velike kose.

Saveti za lečenje kose

Saveti za lečenje koseMožete dodati volumen koristeći klima sa proteinima. Bojenje kose, kao i dugoročni kosu, da je to razjasniti, boje ili šuštanje može često oštećena ukupnom sistemu. Pored toga, upotreba alata oblikovanja rublje u tople lepinje, sušek, računarskih sistema, ispravljanje ili šuštanje može završiti prirodnu vlažnost kose. Ako koristite takve uređaje, stalno se setim da se to uradi na alat temperaturu. Za efekata ultraljubičastih zraka sunca, vetra i kiše može da izazove haos na kosu ofarbala ili tretirana, kao ove stvari kazni korena kose. Tako je uvek u bezbednosti kosu dok vaša koža! Pogledajte posle vaše kose posle kupanja ili trening potrebno je da isprati kosu, da eliminiše soli, hlora i znoja. Mokre kose skloni– četke sa vlaknima naйlon su njihove najgori neprijatelji. Kosa takođe mogu da se probije ili razbiti pogodan kao rezultat spotova, uređaje ili gumice za kosu naoštrio. Ja nikada ne koristim gumicama! U cilju da ponudi više sjaja kosom, koji se koriste u finalu isperite vodom tako kul kako je to moguće, jer to će pomoći da se glatke kose, da se uverite da on može da pokaže dodatnu svetlost.

I zapamtite da je velika frizura čini čuda za split ends, uključuje broj i vitalnost iznuren kosu, ali u osnovi to poboljšava raspoloženje kao momci, jer ženke veoma zabrinut u vezi imaju zdrave luksuzni kosu. Kako spoljnim aspektima, kao unutrašnje stanje organizma, primenjuju jak uticaj na zdravlje kose. Kao rezultat toga, u cilju da imaju kosu lepe i zdrave i uravnotežene, to nije dovoljno da se stalno prisustvuje kozmetolog, koristite dobar šampon ili posebne kape. Dodatno je potrebno da vodi zdrav način života, jedem još povrće, voće, mahunarke, žitarice, mlečni proizvodi, kao i jaja. U ovom odeljku Ćete naći mnogo ideja, da se zaustavi gubitak kose i čine ga značajno proširiti brže i mnogo više u izobilju. Mi se dodatno koristiti prirodni lek za masne kose ili potpuno suva. Mi se sastoje od saveta, da sačuvate dugu kosu, kao i zdrav i usluge, da ponudi snop kose.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here