Kako da biste dobili osloboditi od bora ispod očiju

U životu svake dame dolazi vreme, kada se gleda u ogledalo, obaveštenja, prvi savija oko očiju. Oni se pojavljuju u obliku “vodeći sloj” u uglovima očiju ili ispod očiju. Koža oko očiju je veoma delikatan. Iz tog razloga, ona želi da da za negu kože izaziva zalomy u prinudna položaj. Problem sa bora ispod očiju već postoje dame u uzrastu od 25 godina.

Važno je napomenuti da je na kožu oko očiju utiče hrana, odgovarajući odmor, kao i potusovat u nedovoljno osvetljenom mestu ili ispred ekrana računara. Brzina života, nesumnjivo odvaja put. Pored toga, umor, stres i nedostatak vremena za odgovarajuće lečenje-to varijable koje ubrzavaju proces starenja kože.

Kako možete sprečiti pojavu bora ispod očiju?

Postoji mnoštvo način moduli koji omogućavaju kočnice rano obrazovanje bora ispod očiju. Dovoljno primeni brojni od njih je i naš izgled je svakako značajno da se poveća. Prvo, jedan od važna tačka je pravo negu kože oko očiju. Njegov ranjivi baza treba da u stalnoj brizi, kako noću tako i danju. Najviše značajne greške žene čine, po pravilu, nisu u stanju da se setim skidanje šminke pre odlaska u krevet. Ovaj nedostatak je veoma štetno da utiče na izgled naših očiju. Mi bi trebalo da koriste lekove za uklanjanje šminke sa očiju, hranljivih materija i da će pomoći da povrati ravnotežu kože. Pored toga, trebalo bi da znate savršena tehnika šminke eliminator. Morate da kliknete na latica elegancije i nežno nanesite na oči. Zatim držite za dugo vremena, dok maskara i eie liner nužno plastike. Nezavisno od toga, Vi ne morate da masaža očiju.

Ostaci mleka mi prikupljamo cvet u stranu u oči. Sve ove akcije radimo na zatvoreni oči. Ove akcije moraju biti duplirani do potpunog raspada šminku. Potpuno zanemarivanje, je zaborav tela. Nakon toga suvi ostatak zemljišta ne dozvoljavaju koži da slobodno diše. I rano ujutro on je mat i takođe je veoma umoran. Neke kozmetičke stvari u odgovor uzrok zapaljenja kože, da je tokom večeri uspon. Sledeći korak-je obnova, kao i ishranu kože oko očiju. Naša koža je mnogo bolji tokom sna. Nakon ponovni rast ćelije u oblasti tela. Nakon toga, mi takođe možemo dalje da promovišu ove procese koristeći odgovarajuće kreme ispod očiju tokom noći. Većina, međutim, mi smo stavili pod pretnju koža oko očiju u dan. Trenutno ona upoznaje mnogo promenljivih koje pokreću proces starenja.

Samo šta je starenje kože?

Samo šta je starenje kožeOsnovna je ekstremna sunčevog zračenja, da smo izloženi. Posebno ekstremni sunčanje i solarijum oštećuje strukture kože oko očiju. Pored toga, prašina, iritirajuće supstance, suv vazduh, kao i polen, takođe, ne rade dobro za kožu. Dakle, u leto, potrebno je da koristite kreme sa filterima, kao i naočare za sunce. Uradi make-up bi trebalo da brani oči, krema ili bazu, da sloj zemljišta pravo ne reaguje sa kožom. Pre nego što osećaj žaljenja bore na svojim očima. Morate priznati svoje razloge. Često se suočavamo sa zalomami da se uključe i pilećih nogu. To je suština: lica, užimki, kao i usmehaetsa.

Ako su prljavi, mi smo mogli da predvide, da tamo sigurno noge vrana. U slučaju kada pokazatelji prvog zalomy već se vidi, da je on dužan da preduzme mere za njihovo rešavanje. Problem bora oko očiju za mnoge žene. Svaki čovek je u potrazi za odličan alat koji će omogućiti konačno zbogom. Evo nekih oprobovannыe i testirani pristupi za sprečavanje rasta zalomы. Utvrđeno je da je značajan rezultat na izgled bora obezbedi našim uslovima tokom sna. Spavanje na stomaku, telo zavisi od kože lica, koji ima za cilj da dole. Najbolje je da se opustite na leđima. Nakon toga, na kožu, posebno, automatski učvršćivanjem i mršti. Na strukturu i elastičnost kože zavisi od sadržaja u odgovarajuću količinu masti.

Dijeta stalno planiraju kožez tog razloga

Naše dijete ne bi trebalo da bude hrana obiluje masti Omega-3. Oni održavaju kožu glatkom i pomoć zalomy. Upotreba kolagena pripremni rad pomaže u popunjavanje kolagena u koži. Konzumiranje hrane sa kolagena uvek imajte na umu, posle vitamina C. na taj način, to je, svakako će ubrzati proizvodnju kolagena, štiti od štetnog dejstva zračenja. Pored toga, on eliminiše probleme, povećava život, smanjuje upale kože, a takođe smanjuje zalomы. Morate shvatiti da je previše detaljna pranja posle pranja lice prilikom kreiranja svoje suve kože i bora. Voda izaziva oprati, naravno, izdvajaju se sa kože vitalne ulja, koje čine njenu zaštitnu barijeru.

Na tržištu postoji mnogo lekova da bi se izbeglo, kao i minimiziranje zalomov. Sastojci razmotrivši losionima preparati neguju, kao i oporavak uticaj na blagi epiderma oko očiju. Široko je poznato da je na umorne oči najbolje pomažu obloge iz tople mešavine čaja. Beli čaj se smatra jednim od korisnih vrsta među različitim sorti čaja. U stvari, to je ekološki čaj, koji još nisu zrele opalo lišće, ali samo mladi pupoljci. Za mnoge ljude, ova vrsta čaj izgleda malo privlačnije, jer on takođe ima sjajne nijanse, dok je u pogledu vitamina, minerala, kao i anti-oksidantы belog čaja je glavni među svim čajeva. Savetovao na obloge za ustalыh očiju. Takođe odlična opcija je crni čaj.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here