Kao što možete izgledati nakon zglobova

Ceo naš život, mladosti, mladosti i zrelosti, odgovarajući način života, ishrana, fizički rad, nega Opšte vellness, aktivnosti koje unapređuju našu otpornost, kao i odricanje od infekcija, jačanje našeg sistema kosti, kao i sinovijalnoj. Jednostavno kao da snabdevanja naših zglobova i kostiju, i to je pritisak treba da bude dovoljno za nas u našim životima.

Naše zglobove zavise od stanja uma mekih tkiva odnosno tetive, mišićnog tkiva hrskavice i zglobova. Stanje hrskavice zglobova u vezi sa godinama. Tokom mnogih godina mi koristimo zajednički razvoj hrskavice, ovaj proces zavisi od mnogo na zglobove u toku celog postupka, odnosno od prirode posla koji radimo, od povreda (čak i maloznačitelьnaя), genetska predispozicija (artritičnih se dešava u porodici), naši vežbe, kao i ishrana.

Fizičke aktivnosti i zglobove

Da budu zdravi, potrebno je da se uradi 2-3 puta nedeljno, tokom šetnje, on je predložio da se koristi čak i svakodnevno. Skromne vežbe, morate da ispunite ceo život. Adekvatna fizička aktivnost u starosti mladima omogućava da se izgradi odgovarajuću gustinu kostiju, što vam omogućava da se izbegne slabljenja kostiju u starijih. Redovno vežbanje vam omogućavaju da zadrži masu tela u razumnoj meri. Gojaznost je važan aspekt opasnosti za osteoartritisa, posebno kolena, zajedno sa štetnim promene u zglobovima kičme. Dozvolu za trening sa nama, da zadrži pravilan položaj tela, jača mišiće, koji podržavaju našu leđa, kao i tazobedrennыe zdrave zglobove. Morate da obratite pažnju na položaj u vreme odmora, doneti dюže mnogo, podizanje teških stvari.

Brze kriva opterećenja na leđima, na primer, da koristite kese za publikacije, a ne rančevi. Održavanje zdravlja, posebno u zglobovima leđa, kuka, kao i kolena se takođe koristi da se brine još mnogo sa obe strane tela, posebno u situaciji kada postoje prepreke za to, na primer, zbog povrede ili oštećenja držanje. Posetio se koristi, na primer, paste za obuću prokladočnый povrede, upotreba balkoników ili trske, ako je to potrebno. Mi ne cenimo ulogu naših nogu za sve naše držanje kičme i zglobova. Veoma je važno da nose cipele, ispravna visina pete, da ne podskažešь incident kvačila ravne noge, da dodaje nečasnih prstima. Posebno je ozbiljna ova bolest kod pojedinaca, kao što su to izaziva značajnu nelagodnost u nogama, kao i, na duge staze, nemogućnost da hoda.

Šta tačno treba da jede, da bude zdrav i uravnotežen zglobova

Šta tačno treba da jede, da bude zdrav i uravnotežen zglobovaNema jedinstvene medicinske preporuke u vezi je upravo ono što vam je potrebno da jede, da se izbegne bolesti zglobova. Treba shvatiti, da je glavni sastojak hrskavice je kolagen, kada metaboličke procedure, neophodne hrskavice, podrazumevalo mnogih enzima. Nezavisno od ovog iskustva, mi ne možemo identifikovati dijete, zahvaljujući kojoj možemo zaustaviti bolest zglobova, kao i da se poveća njihova karakteristika. Ranije se smatralo, da glukozamin je prisutan u plodovima mora, poboljšava zajedničku funkciju, a takođe smanjuje bol u položaju osteoartritis već identifikovani. Međutim, istraživanja sprovedena primenom pravila, nisu potvrdili ove pretpostavke. Preporučuje se dodatni zalihe vitamina i minerala. Osim vitamina D, koji je od vitalnog značaja za pravilan razvoj skeletnog sistema, kao i sačuvajte ga u veliki problem u kasnijem životu.

Odgovarajući internet-vitamina D, potrebno je da tokom celog života. Aktuelni pravci za dijagnostiku deficita značajno proširio kriterijumi za prepoznavanje takvih poremećaja, kao i preporuke za njeno korišćenje, značajno se povećava visina koristi doze. Posebno mnogo vitamina D nalaze svežeg jegulje, haringa u ulju ili marinovanno mackerel. Takođe sadrži žumance, kravlje mleko ne sadrži joj skoro da nema. Mi ne treba zaboraviti da je sunce dodaje razvoj vitamina D u našem, tako da mi ne treba dozvoliti uticaja sunčeve svetlosti. Pozitivan efekat od korišćenja vitamina D, pored kalcijuma, kao i fizički rad po debljini, kao i, kao posledica toga, sigurnost i snagu naših kostiju.

Da upravo treba izbegavati u cilju da imaju zdrave zglobove

Da upravo treba izbegavati u cilju da imaju zdrave zgloboveZdravo i uravnoteženo imunog sistema-zdrave zglobove. Pretpostavlja se da je degeneracija zglobova može biti rezultat prekršaj procesa regeneracije zglobnih hrskavice uključujući medijacije otoka. Kao toga, bilo koja vrsta terapije koje jačaju imuni sistem, a takođe može pozitivno uticati na vaše zglobove. Ruska medicina, preporučuje se redovno da se pere u ruskom kupatilu. On je mislio da je previše vruće za celo telo sa toplim karata, dovodi u akciju imuni sistem organizma za prirodnu regeneraciju, a takođe poboljšava procedure ažuriranja u svim zglobovima. Takođe treba imati u vidu da je zaraza gonoreeй može dovesti do artritisa. Slični na sve bolesti, prenosi seksualnim putem, jedini način-to je prevencija infekcija.

Dakle, jedan od elemenata zaštite od zajedničkih problema, koje često ne razumemo, ima jednog seksualnog pratioca. Pored toga, artritisa među znacima je Lajmska bolest i potrebu da iz tog razloga treba izbegavati ujeda krpelja, koristite odvratan, jer nema injekcije, korišćenje koje smo mogli da iz ovog stanja, da spase. Da imaju zdrave zglobove, naravno, treba da žive aktivno, a ne cilj u bukvalnom smislu, ne ekstremnih opterećenja u tim ili drugim zglobovima, jedite uravnotežene obroke bez konzervansa, većina od nas priznaju da, ali mi smo, barem, da žive tamo? Razrada, treba da proceni rizik od povreda, kao i da preduzme sve mere da se smanji rizik.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here