Bacite pogled na načine pravilnu negu kože

Korak po korak
Rate this post

Mislim da počinjem da razumem, zašto kada su dame su smatrali veštice … dnevne rituale, koje se izvršavaju strogo u toaletu, zaista može da izgleda kao magija je nastao iz ideje ljudi. Doprineli ovom su police od prehrambenih proizvoda, kao i, naravno, pažljivo ispitati darove prirode. Otvaranje različitih boca našeg šarmantan specyfikami, preuzeti sva mesta u vašem domu, uništiti miriše, pa hajde da bude logično, „miris“ morskih algi može da dovede do neizvesnosti.

Korak po korak

Čišćenje. Na sve ove doroguschi kozmetički proizvodi hidratantnu, kao i napredak koji je sposoban da deluje, prvo morate da uklonite zagađenja. Pojedinci sa masnom kožom treba da imaju savršen proizvod za čišćenje suočavaju sa veoma suvu kožu i očistite lice vodom ili lica. Posle odgovarajuće obrade može biti povezan sa kože, a takođe da kupite kozmetiku protiv da spreči akne ili bore. Razvoz robe Dodatna nahrani kože. Losion sadrži koncentrisanog dozu vlaženje, kao i antioksidante, koji nemaju drugih losioni. Izaberite proizvode sa ovim sastojcima, kao što su Aloe Vera, glicerin i ekstrakti, jer oni stvaraju koža će izgledati hidrirana i sveže.

Da biste zatvorili vlage u koži, koristite ulje za lica nakon primene losion, kreme. Preporučuje se da koristite laka ulja, na primer, koji ima antibakterijska stambenih ili poslovnih objekata, zbog čega navesti broj bubuljice i upale na koži. Više nafte, najverovatnije, zatkają, jer. U toku dana, kada je koža izložena sunčevoj svetlosti, morate da koristite kremu i zaštitna. Međutim, da bi kožu napravite kremu komponenti, on mora da bude podnet pre filtera. Jedan od najvažnijih pravila, ako govorimo o negu kože lica, štednje da se oslobode zagađenja, kao i šminke pre odlaska u krevet.

Na šta treba obratiti pažnju

Temeljno očistite licePočnimo proizvoda za uklanjanje šminke na bazi ulja, koja će pomoći da se brzo dobili osloboditi od ajlajner. To je, međutim, to nije kraj, onda morate da očistite lice sa vodom i, shodno tome, dobili proizvod za kožu, koja uklanja ostatke šminke. To je odličan način da se otarasi tragove šminke, koji ne povuče ulje. Izaberite tonik, ne suši kožu, poželjno sa procentom ili bez alkohola. Baš kao u toku dana koristite ispravne načine, bilo da se bore i akni. Delikatno nanesite losion za oči sadrži retinol ili peptidi koji se odnose na kožu oko očiju, kada spavate. U ovom trenutku potrebno je da koristite kreme za noć, koji bi trebalo da efikasno hidriraju kožu, jer ona baca mnogo vlage, kada se odmarate. Pravi krem sigurno će da funkcioniše mnogo bolje urađene ranije sredstava, u skladu sa potrebama kože.

Na kraju još jednom nanesite kremu na lice, da je zatvorio vlage, kao i da se ne meša u snabdevanje hranljivih materija u kožu. Ujutru imamo posla sa odličnim stanje naše kože u toku dana, kao i da poboljša imuni sistem tela za bilo koje vrste zagađenja. Ovde obrada kože mora brzo da se organizuje u tri faze: čišćenje, vrati prirodnu ph ravnotežu i vlažnost. Obično je, međutim, zabrinutost izlazi: samo ono što je nivo temperature bolje da spere ulje? Dakle, najbolje je da počnete sa veša sa prijatnom vodom, jer je previše skupo temperature vode može da dovede do sudova popękania, što će na kraju veoma značajno, može da se pojavi na obe strane nosa, na obrazima i ispod očiju. Godišnja voda, naprotiv, otvara pore i očisti ih od prljavštine, nagomilanih u roku od prethodnog dana, kao i da nam nije uspeo da se oslobodi u toku noći nega kože lica.

Temeljno očistite lice

Na šta treba obratiti pažnjuPreviše hladna voda, onda je to samo poželjno da se koristi, ali sa druge strane, zatvara pore, povećava cirkulaciju krvi, a takođe i regeneriše kožu i zateže njen. Pored toga, smanjuje oticanje i upala. Kao rezultat toga, kada se koristi i pranje ulje za čišćenje možete da uradite, se sastoji iz dva dela: prvo, isperite usta toplom vodom, da otvorite pore, a zatim nanesite ulje, kao i očistite lice, nakon toga isperite ga hladnom vodom, tako da zatvori pore, da se uverite da je u toku dana nije bilo ni jednog infekcije. naprotiv, niske temperature, operite lice sa prijatnom vodom pre nanošenja ulja, a u cilju da se otarasi međutim, nakon potpunog prečišćene emulzije ide u vrlo manje vremena, oprati lice hladnom vodom, da biste zatvorili pore. Intrigantan, može biti, da Skandinavske žene przemywają lice sa ledenom vodom do 20 puta na dan!

Takođe, na ovom internet-sajtu, da razgovaraju neku veru, koja funkcioniše u oblasti kulture: to je mnogo bolje, da operem usta vodom ili (više pristupačne, moći ćete da kupite na pumpama ili u tržnim centrima), jer bez nekoliko nečistoća, ili možda na par, kao poželjan može bez masnoće kože, pa čak i zakuporenne pore, jer se nalaze u njemu zagađenja. Mi ne pada, međutim, u surovom! Dnevno čišćenje se suoči sa vodom ili demineralizowaną, ne krije to, samo da se doroguschi, kao i potrebno je mnogo vremena. Ako smo u žurbi ujutro, da mi jednostavno nemaju vremena da zagreje vodu, kao i u večernjim satima, zauzvrat, „pada na lice“, želja da se što je pre moguće da ide u krevet, bez nepotrebnih aktivnosti.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here