Briga za kožu u zimu

Rate this post

Početna tačka radimo kada hladno je udobno odjeću. Šešir, kaput, vruce pantalone i također cipele tijelo udobno. Još šta je sa licem? Na temu naš snažan tretman, naš ponos i investee! Lica kožu u zimi, u alarmantno trebati posebnu negu. Na hladno i vjetar, suvog vazduha usijane sobe kao stalnu temperaturu prilagođavanja to desiti kad je na ulici su osnovni neprijatelji, što pozive za obranu u zimu.

Zašto treba posebnu kožu briga za vrijeme zime

Zašto treba posebnu kožu briga za vrijeme zimeNaše kože, podešavanje na brojne vrijeme, pretvara svoje osnovno kuće. Sa zima i smanjene dana smanjuje proizvodnji sebum. Masna koža je umjereno masna, redovno se približava potpuno suv, potpuno suvi završi biti izuzetno potpuno suv, kao delikatno.

Ove crte definitivno treba da razmotrite kada izbor kozmetike i također kožu tretman u zimu. Naznake da je koža nije u stanju da sredim negativan problema, ljuštenje (najčešće problem), podigao vaskularni uzorak na licu, kao pojava rosacea (drugačiji ozbiljnost rosacea, što je tipično „cvijet“ u zimu). Takvim okolnostima treba odmah intervencije kao procijeniti svoje ideje za brigu za lice. Ne zaboravite pomoć stručnjaka. U želji da sretnem proljeće, ne hagard i također „ispran“ i također briljantna i također svježe, moraš da skladu sa brojnim „iron propisima“ zimska sezona kožu tretman.

Odaberite proizvoda

Izvodljivo vidjeti da je sve to kozmetike koristio poklopilo posao. Čak i izuzetno visoko kvalitetne tretmani, napravio upotrebu nezavisno, može izazvati alergije. Kada si pretvoriti linije kozmetičkih trebao bi se odlučiti za najbolje. Kao posle 30 godina za tretmani lica, to je dobra ideja iskoristiti apoteke kozmetike. To je Opšte pravilo. Hajde da razgovaramo o pojedinostima. Otpadcima je nemoguće uraditi bilo koje doba godine. Međutim, nakon tako čist dan savjetovao, ne da idete u hladni. Pa zime je daleko bolje da je koristio oribati to je creamy ljušti. Ovaj uređaj ne treba ispiranje sa vodom. Delikatno rolling, oribati ldd dalje mrtav ćelijama kože i također elemenata ljušti bez oštećenja kožu.

Odaberite proizvodaOvo je njen primarni razliku od neprijatno scrubs na osnovu. Korišćenje krema je od vitalne važnosti sve vreme, ali je u zimska sezona, ovo losion može koristiti samo u noc ili u izgovor kada možeš uraditi bez da ide vani. U hladno sezone prednost je s obzirom da proizvode na osnovu toplotne vode. Masku u zimu mora da je veoma hranjiv bez obzira na kožu tip. Frekvenciju razlikuje: za potpuno suv i osetljivu kožu, koristiti maske 2-3 puta nedeljno za masno ili kombinacija kožu, to je dovoljno da ih upotrebi 1 vremena nedeljno. Ne zaboravi kozmetike za dodatnu zaštitu. Ovo losion nije prijavio dnevnik. Ipak, ako ti namjeravaju dugu šetnju ili idem na skijanje odmaralištu, to vrijedi mnogo debeo kremu stvorio posebno da osigura koža od frosta.

Izaberite lepote

U dobrim kozmetički salon eksperti vrlo pažljivo birati serijom tretmana, ovisi o tvojim problemima i kože. U zimska sezona također ima svoj vlastiti posebnosti: ako čišćenje, atraumatic, ako ljušti, površina, ako masku je korisno. Da transfer izmjenama u temperatura nivou, nisko vlage i štetne udara kul vetar i tvoja će koža pomoći Spa tretmane kao lica masažu terapiju. Zimi mjeseci, kao nikad u prošlosti, tvoja koža je dostojan da budem razmažena dodatno.

Izaberite lepoteNa razne druge strane, zimu, kada sunce je uglavnom skrivanje iza oblaka, je najbolje vrijeme za velike akcije, tako kao laser luduje, pomlađivanje i također duboko hemijsko, guli. U rehabilitacijska trajanje i u zimi mjeseci možda trebati da sjediš u svojoj kući, međutim u proljeće ili ljeto nakon izloženosti, ne najvjerojatnije da uradim bez opekline od sunca. U zimska sezona, mnogo bolje je ljekovito nakon kozmetičku kirurgiju facelift i blepharoplasty promeniti oblik usne, u nosu i ušima. Ne patnje, gledajući zime pejzaž napolju je ledeno kući prozor! Malo truda, primijetit ćete da je hladno u njihovu korist, ili najmanje će imaju sposobnost da to može da podnese. Jesti pravo korišćenje vitamin objekti i pa-odabrani kozmetiku, možeš postići premca uspjeh! Osjećam se srecan i da ce ovo izgleda sjajno u bilo kakav sezone!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here