Kako da se brine za kožu?

Hrana utiče na kožu
Rate this post

U leto tretmana koža postaje izuzetno važno. Ostavite debeo sloj praha, stavite usta na valьdšnepa. Ne morate da ulažu kredit na grima. Savetujem sve-prirodni pristup. Umesto da traže prodavnice kozmetike, koji su pogodni za naše kože (pozivajući na novčanu cene), pa, hajde da vidimo šta to mi imamo u našoj rezidenciji, da možete da koristite, da se brine o našoj koži. Takve prirodne sastojke, oni su obično bolje, nego od kozmetike, koja može da kreira alergije. U letnjoj sezoni, da tako kažem, na prirodu.

Hrana utiče na kožu

Početi dozvolite sa „objekat“, odnosno stari pokušaj a takođe je pouzdan i proveren način za oporavak, kao i za uklanjanje zagađenja. Svako rano jutro na prazan stomak konzumiraju alkohol čašu vode sa wyciśniętym sok od pola limuna. Dovoljno 3 nedelje, da se primetiti da je koža vraća sveže, kosmetičeski prijatan izgled. Imajte goji cream cena na umu da vitamina C u telu potrebno. Ostatak kože i vratite ako ste očistite savlada – sa mlekom ili prostokvašej. Jogurt takođe može da očisti kožu posle pranja. Za čišćenje (svake 2 nedelje), možete da uradite piling. Ali ne iz cevi. Pokušajte ovsenih mekinja.

Nakon ovih tretmana koža postaje sveže i glatko. Ne zaboravite da zaboravite o vremenu. Kao i sok od krastavca sigurno će Vam pomoći u tome, pritezanjem ih. Mnogo vitamina samo ispod kože, tako da teme treba da pokrije lice i nude kožu ostatak oko 20 minuta. Krastavac delova lica, i na toplom danu, naravno, da nam obezbedi fizički osećaj olakšanja. Za glatko, vlaženje, kao i elastičnost kože preporučujemo masku od meda i domaći sir. Pomešajte kašiku meda sa 3 kašike vode, zatim rozrób sa domaćim sirom (u pakovanjima, ne može biti takođe brzom).

Najboljih načina da se brine o vašoj koži?

Najboljih načina da se brine o vašoj kožiPo pravilu, sve lice svaki dan da prati lek od kamilice. dakle, to je kao tonik. Dugoročni sredstvo osvetljava kožu, a takođe eliminiše oblasti pigmenta, kao vesnuška. Takođe treba svaki sada i onda, dodiruju usne debelim slojem meda. Oni će da se oporavi. Naravno, će raditi mnogo bolje u poređenju sa plastičnog stavka je usta. U leto negu kože postaje posebno važna. Ostavite debeo sloj praha, stavi usta na. Ne morate da ulažu novac na tona šminke. Savetujem svima-prirodne metode. Za razliku od potrebe da se traži prodavnice kozmetike, koji su pogodni za naše kože (zahtevaju novčanih troškova) u redu, hajde da vidimo šta to mi imamo u našoj kući, koje možete koristiti da se brine o našoj koži.

Takve prirodne sastojke, oni su često bolje nego od kozmetike, koja može da izazove alergijske reakcije. U letnjoj sezoni, pa, priroda! Za napeta, krhke kože sa odličnim. Treba dobro sazri. Dovoljno da se protegne ga i pomešati sa bademovim uljem do dobijanja savršena sličnost – PPA. Zatim nanesite na lice, vrat i gornji deo tela i pokriti toplom malo više. To može biti mali u toplom volji. Pod toplom, sigurno će otvoriti pore, kao i banana ulja bolje prodiru u kožu. Što duže leže da malo više, najefikasniji uticaj sigurno postići.

Da koristite za lice veša?

Da koristite za lice vešaOčigledno, ne preterujte. Kada se oblog već toplo, premaz. Zaplыvšie oči. Da je među nama potpuno nepoznat ovaj problem? Čak i ako ne znate, da svaki tako često, svaki čovek može da se nosi sa njim. Na kraju krajeva, to je leto, toplo pomaže. Nije svaki kozmetika za oči, može da bude idealan. Oči tendera i sklona alergijskih reakcije i iritacije. Dakle, ja vam savetujem da pre odlaska na spavanje, da mesto u frižideru zamrzivač za 2 kašičice čaja.

Oči ujutru, koristite hladno kašičice.Možete dodatno funkcija hladne kriške krastavca. Po pravilu, sve se suočavaju svakodnevno ispiranje proizvoda kamilice. tako da ga kao tonik. Dugoročni sredstvo osvetljava kožu i uklanja delove pigmenta kao mrlje. Takođe treba povremeno da se stavi na usne debelim slojem meda. Oni, naravno, obnove. Će raditi bolje u poređenju sa plastičnog stavka je usta. Takav nered lice, vrat i oblasti dekolte. Za 20 minuta možete da prođe joj kašiku, i tako dalje-to isprati udoban vode.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here