Kako možeš da ostaneš predivna u zimu mjeseci

Rate this post

Ružičasta iz kul obraze ispod, moguce, i sve šarm to možemo osigurati zima. Ostatak, nažalost, samo uništava naš izgleda kao čini proveo si mnogo truda i vremena da se održi na žalbu. Negativno zime aspekte je shvatio da je sve. Ovo frost, ili još gore, hladno cementa.

Kao i više obična i također odjednom prilagođavanja u temperatura nivou u plus-minus hladnog vjetra, promijeniti za pritisak, da su crni oblaci iznad, što skratiti već kratak dana sati, poslije mraka kada odemo na posao, kao i mračno dolazi kući. Još uvijek na poslu, kao i kod kuće smo susret dodatnih zimska sezona prijetnja, posebno moćni Central kući grijanje, koji je previše toplo i potpuno suv vazduh. Ispostavilo se da je velika komponentu zimska sezona držimo ne u udobnom, jedan možda takođe tvrde, ekstremno problema. Na putu smo zaključiti, i prostor je nevjerovatno, kao brzo, rizikuješ da baci pod izdajnički nacrt.

Problema cijelo tijelo

Kosa završi biti potpuno suv, dosadno, nemoguć, kao podijeljena završava. Bilo naglo menja u temperatura ne utiču na tok krvi od skalp, ometanje zalihe korijene kose kisik i također krv. Jer ovo, kosa završi postati također potpuno suv, korijene kose također masna. Cheviton nudi poboljšana odbrana i arhitektonski proizvod za kosu kao nokti. Efikasno štitove folikule dlake, elemenata komplikovano smanjimo gubitak kose, promovirati svoj razvoj, jačanje debljine i volume. Energičan rađanje kosu od u, pruža suppleness, fleksibilnosti i zdrava i uravnotežen teksturu kosu, pružamo težak, kao Sjaj. Sprječava besplatne radikala, pomoć izbjeći štete za kosu od negativne faktora postavljanje, neprijateljski dijelove kosu šampon i boja kose. Praktično nositi takve probleme kao potpuno suv, sporadično, slab kao i dosadno kosu, tanke, lomljivo i puca nokte. Kao rezultat kosa debeli, skupo i takođe, sjajne, i također nokte glatko i fleksibilna.

Problema cijelo tijeloSavjet broj 1. Ocistiti kosu sa udobno vode.
Sećaš se da je topla voda bi kosu krhko, je slab i više od njih da se suši. Sa početka zimske važno je čisto upravljati temperatura vode kada pere kosu: vode mora biti toplo, kao mnogo bolje. Da povećam protok krvi je je preporucio u čist proceduru za masažu skalp sa blagom, rundu aktivnosti. Ne smemo da ne zapamti to šampon je sredstvo za čišćenje za skalp i također je regenerator za kosu. Izboru za šampon za hladno sezone, trebao bi odabrati jednoga koji će sigurno držati maksimalnu količinu prirodni elemenata.

Pokazivač 2. Da proljeće ignorisati vruće uređaje za suši i također styling kosu.
Počevši od pada, ti treba da ograniči koristeći seksi stil aparata, kao kosu, i takođe trenutno su često podvrgnut suv vazduh. Iz tog razloga, spreman za zimu, potrebno je da se očisti tepih Curling, kosa željeza, kao, idealno, Fen. Ipak, postoje uslovi u kojima smo jednostavno nisam mogao da uradim bez dryer, u ovoj situaciji, koristiti samo u trendu namještaljka za sušenje i stilista kosu. Hajde da će trebati malo više vremena, ali kosa će patiti mnogo manje štete. Međutim najbolji pristup za sušenje kosa, bez obzira na godišnje doba, to se smatra im sve prirodno osuši na sobnoj temperaturi nivou. Među nepovoljne varijabli, sakati kosa treba da kategoriji kao sjenku ih. Pa zimi mjeseci je najbolje koristiti blagi boja šampone. Također dok proljeće da pustinju hemijske tretmane. Idealno, posjetom frizer na kraju pasti, nakon provjeriti sa svrha ubijati majore tretmani (perming, boje, itd.) mora da je namjeravao već u proljeće.

Svojstva zimska sezona njegu kose

Prvo, potrebno bi trebao nositi šešire koji pokrivaju njihove kose od povjetarac i frost. Trebalo bi da razumete to je pijan od hladno sasvim stegnuo u skalp zatvorim, stvaranju povećana gubitak kose. Stoga, izbor između bol, to uključuje statički elektricitet i ta kosa se prljavi mnogo mnogo brže, i zdravlje i wellness kose, mora ponuditi izbor za druga i za korištenje šešir. Drugo, u zimu mjeseci, svi isti ne mogu ići van s vlažno kosu. To je dodatno presudno ne zanemariti to nije predložio da čisti tvoju kosu odmah nakon što je došao sa puta, kao kosu opasan odjednom temperatura izmjenama. Kao rezultat toga, čist u glavi mora da nije mnogo je manje od pola sata nakon povratka kući, i također da glavi samo nakon kosa je totalno suva.

Svojstva zimska sezona njegu koseTreće, za vrijeme zime sugestije kose generalno šlag. Očigledno, kao prvo, prijetnja grupa uključuje žene sa dugom kosom, to su posebno osjetljivi na hladno. Vlasnici od dugu kosu u vek zime, da bi trebao dobiti jedinstveni centar za negu. Uglavnom, ovo proizvodi nije potrebna veš kao da su stavili na cijelu kosu dužinu. Najviše se regeneriraju kozmetičkih stvari su zaradili na osnovu tečnost keratin efikasno svjestan vezi kosu, ili silikonske, koja se ponaša kao za ljepilo, veoma pažljivo popravlja povrijeđen kosu i također obnovi svoje zdravlje i elegancije. Mnoge firme koristiti može porediti uređaje u bočice (jedan takav incorporated hemijsku propuštaš cijelu sedmicu na rutinu kosu tretman). Ali ponekad postoji scenarija kada je u rukama bilo kakav unikatni alat, u ovoj situaciji, to bi moglo biti povezano do kraja kosa ti procenat od bilo debela losion. Dovoljno losion (grašak) između tvoje skreće kao i lagano stisni completions od tvoje kose, podižu ih. Ovo jednostavno tretman ne samo da će pomoći da izhidriram kožu i štit kosu, ali sigurno će glatko vrhovi, dajuci im je dodala Iskru.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here