Kako napraviti savršenu garderobu

Rate this post

Savršen ormar je stvar mešanja skupih i manje skupih haljina, pantalona, bluza i jakni, a ne ekonomske dostupnosti. Lako je napraviti garderobu za sve prilike, samo je važno znati šta se želi postići, koji nam je stil i odvojiti dnevne varijante i kombinacije od večernjih. Coco Chanel je rekla: „Moda prolazi, stil nikada“. Otvorite ormar: pre nego što se konačno rešite neke odeće, pokušajte shvatiti što je zaista neophodno u različitim kontekstima, ili koje su 10 stvari koje bi svaka žena trebala imati u ormaru.

Kako napraviti savršenu garderobu

Neki od ovih saveta mogu vam u nekoliko navrata uštedeti bacanje novca na nepotrebne modne hirove, pogotovo ako nemate puno vremena za razmišljanje o određenom izgledu. To su odevni predmeti koji će odoleti svim trendovima i da su više od odeće, to je stvarna investicija: Dobar kaput, par crnih salonki, jakna koja dodaje dodir elegancije čak i najjednostavnijim farmericama.

Oni su jednostavna i svestrana odeća pa stoga bezvremena: pregledajte dobro vašu garderobu kako biste ih sve otkrili! Odabir odgovarajuće odeće i aksesoara prema vašem telu i prilici za koju se spremate u kojima nosite odelo ili haljinu je bitno da uvek bude u redu i prikladno.

Kako se dobro oblačiti svaki dan

Bilo da idete na intervju za posao ili na večeru s prijateljima, važno je znati kako odabrati odeću i aksesoare na pravi način, kako bi sebe predstavili na najbolji mogući način a baziraćete vaš izbor na bazi tipa vašeg tela i svojih osobenosti i stila.

Ne zaboravite, međutim, da je jednako važno da se osećate ugodno s odećom koju nosite i da će najbolje odražavati vaš stil nešto u čemu vam je udobno! Kombinovati dve stvari i slediti mala i bitna pravila, kao i osloniti se na zdrav razum, koji, kao što znamo, nikada ne izlazi iz mode.

  1. Kako se dobro oblačiti svaki danPolazeći od boja, važno je znati da sve boje ne idu dobro bojom kože ili kose. Da biste izbegli greške, samo odnesite haljinu na prirodno svetlo i stavite u blizinu lica i pokušajte shvatiti odgovara li vam ili ne. Na primer, ako je ten vrlo beo, bolje je izbeći crne i tamne nijanse koje bi naglasile bledilo, dok one s crvenom kosom trebaju izbegavati odeću iste boje kako bi izbegli kameleonski izgled.
  2. Čak je i oblik nečijeg tela element koji treba uzeti u obzir pri kupovini odeće. Na primer, ako imate širok struk, bolje je koristiti tamne boje i laganu odeću koja nije previše tesna. Da recite širokim suknjama, a ne na visoko strukirane pantalone. Ako niste jako visoki, izbegavajte suknje dužine ispod kolena i do gležnjeva koje odseku vizualno lik i radije birajte haljine do zemlje i ne zaboravite uvek nositi visoke potpetice, koje nas čine vitkijima i ženstvenijima.
  3. Pravi aksesoar izgleda bolje nego bilo što drugo, ali čak i ovde je potrebno imati male mere predostrožnosti kako ne biste pogrešili i uvek bili na vrhu. Polazeći od cipela, važno je odabrati model prikladan za priliku u kojem se nose, ali je takođe bitno da se osećate udobno. Ako vam potpetice nisu udobne onda možete da spadnete nespretni u njima, nemojte se plašiti kupiti ravne cipele. Modeli s muškim rezom, kao što su derbi, na primer, ponovno se vraćaju u modu i dobro se uklapaju u suknju koja je tesna na primer. Velika peta sada se smatra obaveznom i izvrsno je rešenje za ravnotežu vašeg tela kad hodate, a da ne izgledate neugodno.

Osnovne stvari koje imamo u ormaru

Osnovne stvari koje imamo u ormaru

Konačno, postoje neke stvari koje ne možete nedostajati u vašem ormaru!

  1. Mala crna haljina koja je elegantna, sportska, praktična i upotrebljiva u svakoj prilici, jer prema tome kako se to iskombinuje sa jaknom na primer može biti idealna i za kancelariju i za važnu večeru ili romantičnu večeru.
  2. Par uskih farmerica, koji s blejzerom pretvaraju vaš izgled iz običnog i nonšalantnog izgleda u šik.
  3. U svom odeljku za cipele uvek pokušavajte imati par klasičnih dekoltea, ili salonki ali i neke visoke potpetice i ravne elegantne cipele. Danas su neophodne i prikladne za mnoge prilike i sportske tenis cipele ili patike (može i starke).
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here