Kako se oblačiti ako ste gost na venčanju?

Rate this post

Kako se oblačiti ako ste gost na venčanjuKako se oblačiti kao gost na svadbi? Odgovor nije jednostavan, pogotovo ako želiš napraviti dobar utisak i ne grešiti: odeća i aksesoari očigledno su problem mnogima i moraju biti elegantni bez preterivanja, održavati glamur i diskreciju. Svetle boje ili pak diskretne boje i neutralne, poput ružičastog kvarca ili nebesko plave boje su uvek trendy i dozvoljene jer ne odvlače pažnju sa mlade i mladoženje koji moraju biti centar pažnje. Naravno, izbegavajte belu ili crnu boju i možda se usuditi malo više sa bojama što se tiče i formalnih cipela. To su glavne smernice koje treba slediti. Otkrijte ih detaljno s nama!

Zlatna pravila oblačenja u svetu a i kod nas

Kako bismo vam pomogli da odlučite što ćete nositi ako ste pozvani na venčanje, dajemo vam dva zlatna pravila koja treba poštovati doslovno, a posle možete krenuti i sa drugim idejama o mogućoj odeći. I ne zaboravite frizuru …
2 zlatna pravila koja treba poštovati:

  1. Izbegavajte nošenje bijele ili crne odeće
    To je tradicija koja je oduvek bila aktuelna, i kao takva se mora poštovati. Za vreme venčanja mora se izbegavati nošenje bele odeće (boju koja je isključivo nevestina) ili crna, to sve previše podseća na žalost. Venčana haljina zaslužuje biti središte pažnje, s bijelom bojom koja odražava i ističe se svuda, a za čisto poštovanje neveste izbegavajte da se obučete slično kao ona. Izbor boja na kraju krajeva je širok: boje poput crvene ili tamno sive za jesenje ili zimske dane ili meke boje, pastele ili vitaminske boje za prolećne ili letnje svadbe. I spremni ste!
  2. Nemojte nositi previše seksi odeću
    Odeću koja je previše prozirna, preduboki dekoltei ili prekratka haljina i suknja su za izbegavanje. Ideja je uvek održati određenu trezvenost i eleganciju: brak nije kao koktel zabava. Dakle, uopšteno sledite pravilo o tome da ne nosite odeću koja pokazuje previše grudi ili mini haljine. Naravno, postoje izuzeci od ovih pravila i saznat ćete ako nastavite čitati …
    Odeća koju treba nositi na venčanju? Elegantno, diskretno, a ne previše seksi!

Dolazimo do formalnih haljina koje birati, i počnimo sa razmatranjem. Ako ste pozivani na svadbu a niste kuma ili stari svat možete se, na primer, slobodnije oblačiti. Uvek u granicama dobrog ukusa, diskrecije i elegancije, kao što smo rekli. Možete odabrati maštovitije ili malo manje formalno odelo. Ako ste odabrali da nose kratku haljinu, izaberite barem diskretnu boju ili cvetni uzorak koji čini celu stvar manje napadnom.

Formalne haljine za žene koje imaju malo veće figure i obline su isto tako elegantne i lepe i one nemaju ništa zavideti drugima. Ako ste lukavi i tražite elegantnu haljinu u udobnim veličinama, ne pretesnim, ostavićete odličan utisak. Naći ćete odeću pogodnu za plus veličine, elegantno, diskretno i pogodno za svatove. Kratke i duge haljine, golih ramena i dugim rukavima, u zavisnosti od sezone u kojoj je venčanje, nežnih boja, ali i više jarkih boja, gde postoje čak i ukrasi kao što su šljokice i vezovi. Ukratko, veličine plus ne moraju ništa kriti niti odustajati od elegancije i šljaštećih kombinacija! Dakle, uopšteno, važe pravila koja se primenjujju na sve.

Torbice i aksesoari

Neutralne nijanse kao što su sive ili pastelne boje mogu biti propraćene uz seksi cipele, sandale, na primer zlatne ili srebrne. Isto vredi i za torbe, sećajući se da su idealni modeli torbe koje se nose u ruci, pismo torbice i u svakom slučaju mini torbe koje su elegantne i za specijalne prilike. Na primer, možete odabrati torbicu sa specifičnom kopčom za nakit ili s remenom za ramena koji ima dragocene aplikacije. Svečane cipele ili ne? Zašto ne probati seksi sandale? Seksi element vašeg izgleda za venčanje bi mogle biti cipele. Ovo je mesto gde se možete prepustiti sandalima šljaštećim i sa dragocenim elementima, svetlucavim cipelama i uzorcima cveća ili šljokica. Sve dok se izgled ne uniformiše previše, tj. izbegavajući ukupni izgled kao sa modne piste sve u tonu i dezenu, ili jednu boju, možete se igrati bojama, ili oblicima i zapamtite da su visoke štikle naporne za nositi ali definitivno su prikladne ovakvoj prilici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here