Kancelarijski posao i moda

Rate this post

Kancelarijski posao i moda

Ako se suočavaš s neprestanim izazovom šta obući, razumem da je prilično primamljivo baciti ruke uvis i predati se. Treba svaki dan naći nešto novo ili iskombinovati staro da bi bile u svakoj prilici dobro, lepo i intelektualno obučene na poslu.

Ali svaki iskusan poslovni ili kancelarijski dron, mrav radilac, zna da samo zaista trebate imati mali izbor predmeta i odeće kako biste zaista savladali poslovno odelo ili poslovni stil. Ispred nas, odabrali smo 13 osnovnih potrepština za odeću za cool devojke, čak i ako niste više u godinama kada sve možete sebi priuštiti. Ovde se radi o stilu koji je nonšalantan i ženstven ali ne uobičajeni stil jaka i suknja za kancelariju.

Odevne kombinacije
Odevne kombinacije

 1. Teksas jakna
  Uzmi je i od momka ako treba: jakna od teksasa, pogotovo ona tamne nijanse je krajnje lep i ne formalan odevni predmet cool devojke. Nije formalno ali ukoliko se uskladi sa nekom suknjom ili elegantnim pantalonama može da bude efektivan i lep komad odeće.
 2. Midi haljina
  Bez rukava, midi haljina je klasična i jednostavna, pogodna za praktično svako radno okruženje. Ovo je deo koji jednostavno morate imati u svom poslovnom ormaru i može se kombinovati sa teksas jaknom.
 3. Peta od 2-4 cm
  Cipela u bezvremenom stilu izgleda posebno dobro s tri četvrt pantalonama ili farmericama i uvek izgleda dobro i na zimu i na proleće.
 4. Haljina na preklop
  Za toplije dane i izvrsna za slojevito oblačenje, može biti i dugih i kratkih rukava.
 5. Tunika
  Ova lagana verzija duže košulje idealna je za topla vremena. Bacite je preko pantalona za uvek aktuelan stil.
 6. Pamučna majica
  Jednostavna i u boji, ova majica kratkih ili dugih rukava je idealna ispod blejzera i na suknjama ili pantalonama uvek dobro stoji.
 7. Mantil
  Umesto jakne možete nositi mantile, klasične ili veselih boja, oni su uvek aktuelni! Naročito dobro izgledaju kada su veselih boja na tmurnom i kišovitom danu.
 8. Košulja
  Čista košulja nikada neće izaći iz stila. To je uvek dobro došlo za kreativno kancelarijsko i poslovno okruženje, možete pobeći pod pritiskom okoline uzdajući se uvek u staru dobru belu košulju i iyvići maksimalnu eleganciju i poslovnost.
 9. Farmerice
  Izuzetno jednostavne i sportsko elegantne. Uz košulju i blejzer su odevni premeti koji nikada neće biti zastareli a ni dosadni ako ih nosite sa visokim potpeticama.

Nemojte dopustiti da vam ormar za radnu odeću bude monoton i zastrašujući star i neatraktivnih boja. Samo zapamtite da idete na komade koje možete kombinovati. S vremenom bez ikakvih problema u vaš svakodnevni život unećete veselost i boje. Uz prav izbor, moći ćete ići i na poslovne ručkove i koktele!

Boje za poslovne žene

Boje za poslovne ženeBoje koje koristite pri svakodnevnom odevanju na poslu, ne moraju biti dosadne i neutralne. Možete kombinovati puno odevnih detalja i aksesoara uz garderobu koja može biti neutralna. U ormaru morate imati monohromatske boje ali poneka roze suknja, žuta haljina ili cipele veselih boja su dopuštene ukoliko se radi o modelima koji nisu previše seksi i koji otkrivaju previše noge ili grudi, ipak ste na poslu, ne u izlasku u grad sa drugaricama.

Odeća koju smo nabrojali do sada kao must za poslovnu ženu koja je trendy, može biti obojena u pastelne i tamne boje sa aksesoarima drečavih i jakih nijansi ali ako imate opciju gde je košulja ametist ljubičasta ili smaragdno zelena, možete to uskladiti sa teksas pantalonama koje su tamne ili crnom suknjom. Ovo je samo primer kombinacije. Najbolje je pustiti mašti na volju i isprobati razne kombinacije da bi se videlo šta nam najbolje stoji.
Uvek pratite jedno jednostavno pravilo pri odevanju za dan ili veče. Ako imate dublji i otvoreniji deo gore, onda pokrijte noge i obrnuto. Ako ste stavili noge u prvi plan, pokrijte gornji deo tela!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here