KETO BodyTone – gde kupiti – cena – u apotekama – iskustva – Srbija

Rate this post

KETO BodyTone - gde kupiti - cena - u apotekama - iskustva - SrbijaUči svaku malu stvar u vezi ketogenic dijeta, KETO BodyTone ili keto dijetu. Jesi li ikad došao preko ketogenic dijetu zvao isto tako dijeta planu keto ili“ keto dijeta planu „? Ovo dijetu režim, od rijeci „keton“ (keton na engleskom) i koncentriše na visokom potrošnje debela kao stvarno smanjena ugljikohidrata, iskustva širi u popularnosti u zadnjih par meseci, međutim nekoliko zaista prepoznala šta je to. Koje su prednosti ovako da jedem i takođe, što je još važnije, šta su hranu na dijeti keto? Šta je ketogenic dijeta?

Na dijeti ketogenic, iako je stavio pod reflektorima trenutno, postoji od početka 20 godina. U osnovi, ovo protokol dijeta planu stroge je zapravo komentari bio razvijen za patološki slučajevima ljudi, na primer, kada pojedinci bilo zaraženo sa ekstremnim epilepsiju. Danas, ipak, ova vrsta dijetu režim koristi za puno faktora, kao na primer na terapiji kada je u pitanju alzheimerova ili rak. To je dodatno radije medju sportistima kao da promovira gubitak težine. U ketogenic dijetu koncentriše na visokom potrošnje cena debela (debeli), alat zdravo proteina i također stvarno smanjena ugljikohidrata.

>>> KETO BodyTone cena -50% <<<

KETO BodyTone – sastav – sastojci

Zapravo, postoje KETO BodyTone mnoge „vrste“ o dijetama, keto, od rigorozna da svestran. Tipično, omjer debeli: proteina/ugljiko hidrata je 4:1, da je tvrditi da je oko 80% energije jeo potiče od masti, a 15-20% potiče iz zdravo proteina kao i mnogo manje od 10% je nastao sastav iz ugljiko hidrata (ili možda 5% za stroge dijeta planu). Tako, na dijeti od 2000 kalorija dnevno, 1600 kalorija treba da dođe od masti, 300 na 400 kalorija od sastojci zdravo proteina kao 100, 200 kalorija od ugljenih hidrata. Ako neko misli o tome 1 g masti vrijedi 9 kalorija, i 1 g zdrave proteina ili ugljiko hidrata vrijedi 4 kalorija, osoba na ketogenic dijetu režim mogao jesti samo 25 do 50 g od toga dnevnik za 75-100 grama proteina i 178 g masti.

KETO BodyTone - sastav - sastojci

Samo za poređenje, 1 jabuka uključuje, sastav obično, 20 g od ugljenih hidrata! Baš kako ketogenic dijeta planu? Funkciju na dijetu ketogenic je osnovno: smanjiti maksimalnu glukoze (primarni izvor energije naše stanice) sastojci da prisili tijelo da tražim svoju energiju iz debela, slično kao i širom brzo. Da sumiramo, proces catabolism, kad je tijelo nema pristup šećera da stvaraju energiju, počeo je proces néoglucogénèse (formirati glukoze od masne kiseline ili amino kiseline) da donese malo glukoze za „crvenu celiju“ (koja je definitivno KETO BodyTone sastav treba za posao).

KETO BodyTone – iskustva – forum – komentari

Na razne druge strane KETO BodyTone, kao i ovo je ono što interesima pojedinaca, koji su uzeli na ketogenic dijeta planu, tijelo počinje štetne niz masnoća (debeli) uzeo u, forum ili još onih koji su spasili u našoj adipose tkiva, fats, koje su onda oksidisano i također pretvoren u energije za jetru (koja proizvodi néoglucogénèse). Ovaj komentari postupak također vodi u jetru, razvoj-ketona tijela koji su posle toga poslao u krv i organe (mozak, mišićnu masu, ćelije u našoj ćelije), i padinama iskoristiti kao izvor energije. Postupak razvoj-ketona tijela se zove cétogénèse kao njihovo iskustva propadanje u spoljnom stanice je zvao cétolyse. Pojedinca „goriva“ forum na-ketona tijela se zove ketosis.

KETO BodyTone - iskustva - forum - komentari

U suštini, tijelo pribavi zapravo svoju energiju iz debela konzumirali, ili čuvaju za razliku ugljikohidrata (hidrata ugljen). Nakon adaptacija trajanje više ili manje dugo (od nekoliko nedelja za nekoliko mjeseci) stroge dijetama, komentari tijelo je zapravo bio „prosvijetljeni“ da proizvede moć od masti, i također mogu da počnu proces više zgodno od debelog prodavnice KETO BodyTone iskustva u naš adipose (debeli) tkivo kad nismo u postupku jede, koji misle da je gubitak debela masu.

>>> KETO BodyTone cena -50% <<<

KETO BodyTone – cena – gde kupiti – u apotekama – Srbija

KETO BodyTone - cena - gde kupiti - u apotekama - SrbijaŠta su hranu dozvoljeno KETO BodyTone ketogenic dijeta? Biljno ulje vrhunskog kvaliteta (kokos maslinovo ulje, flaxseed ulje, mct ulje, itd), kokosovo mleko, cena krem od soje ogorčena. Uljarice: odabrane lud (bademe prirodni cijeli indijske orahe, pistacije, grenoble, orahe), kokos, seme izbor (seme chia, flax, konoplje, gde kupiti suncokreta, tikvice), ludak baters, ili seme, nastao od jaja i također seme kao brašno od badema ili zdrava proteina, badema, u apotekama kao eko povrće koje su smanjena u hidrata kao salata.

Srbija kale, špinat, brokoli, kupusa, meso, posebno visoko-debeli mesa na ribu, posebno debeli ribu (sardine, losos, skuše, itd) jaja, cena mlijeko sadržaj masti (maslac, kremu 35%, mlijeko 3.25% razumno) tofu advokati. Šta su zabranjene hranu u ketogenic dijeta planu? U ketogenic gde kupiti dijetu režim fokusira na ugljiko hidrata-bogatu hranu: beli šećer, sokove, peciva. Hleb, pasta, sva zrna (rice, pšenice, crnjom, itd) sve šećera: u apotekama dušo, sirup, kokos šećera, i tako dalje, porijekla povrće kao krompir, slatke krompire, mrkve, paškanata, repe. Tikvice, kukuruz, grašak. Praktično svaka voće (banane, jabuke, kruške, lubenice, lubenice, mandarina, Srbija peaches, nectarines, ananas, kiwi, KETO BodyTone cena grožđe, smokve, dana, itd).

KETO BodyTone – nezeljeni efekti – rezultati

Osim onih niskih KETO BodyTone u ugljikohidrata u procente (bobice (borovnice, malina), limun voće (narandže, limun, limun)). Povrće. Mliječnih proizvoda su bogati u rezultati ugljikohidrata, volim jogurt. Koje su prednosti dijetu keto? Naučiti telo da se energiju iz debela, stoga rezultate u izdržljivosti na duži termin nezeljeni efekti (kao i kao rezultat su najtrazenija među profesionalnih sportista obavljanje izdržljivost sport kao što trči). Daje krv nivo šećera nivoima mnogo sigurnije i također manje proizvodnju inzulin od pankreasa, stoga pomoći u primjer o problemima zdravstva prodaja kao što su migrene povezan sa hipoglikemiju ili dijabetes.

KETO BodyTone - nezeljeni efekti - rezultati

U slučaju od raka, može ograničiti širenje stanice raka nahraniti uglavnom na u Srbiji šećer (šećeru). U slučaju epilepsiju ili alzheimer, omogućava stabilizaciju bolesti smanjenjem upala mozga kupujem prodajem (povezan sa visok krvni nivo šećera stalno, tako visok nivo šećera u krvi, porast u zdrav proteina glyquées i povećanje sekret inzulina, rezultati koja se pretvara na sintezu eicosanoids pro-zapaljive prostaglandins).

>>> KETO BodyTone cena -50% <<<

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here