Pouzdanih načina da se bore

Rate this post

Bore koje se pojavljuju na licu su prvi znak starenja kože. Imam zapravo još uvek nije izmislio čudo napitak mladih ljudi, ali postoji mnogo načina na koje nam omogućavaju da se izbori i da odloži razvoj nabora. Bore ne izaziva radost. Žena koja priznaje da ona voli svoje nabore, verovatno, nije dozvoljeno! Iako je, kada je koža počinje da ostari, sastoji se u naše genetike, ovaj proces je znatno uspore.

Postoji već čitav arsenal kozmetike, kao i širok izbor postupaka, koji bi mogao da nam pomogne, kao i da odloži bore. Potrebno je samo da ih uključe u pravo vreme, tačno u skladu sa zahtevima vaše kože. Njegov izgled zavisi od toga kako ste dobili podršku od rane mladosti. Ali zapravo, to nikada nije kasno da se brine o sebi.

Kreme protiv bora

Najbolje od svega, posle trideset godina, jer u ovom uzrastu, u telu se proizvodi mnogo manje, i manje hranljivih materija i koži ne stvara dovoljno komponenti, pomažući da sačuvate svoju elastičnost i fleksibilnost. Hidratacija zaustavlja dovoljno kao što je ovaj. Kreme protiv bora rada i sveobuhvatnije: hrane, smanjena, a takođe nudimo kožu vlage. Možete da kreirate znaci starih pojavljuju na licu mnogo kasnije. Primenjuju ih, oslanjajući se na potrebe kože: jednom ili dva puta dnevno. Naravno, uvek se postavljaju sa mlekom i tonik lice. Počnimo sa činjenicom da su vitamini A, C i E, tzv antioksidansi. Oni mogu efikasno da se nosi sa apsolutno slobodnih radikala koji su odgovorni za starenje kože.

Značajno koriste i flavonoida, inno gialuron antioksidanata biljnog porekla. Podmlađujući efekat, takođe sadrže voćne kiseline, koje ne samo piling, ali i stimuliše proizvodnju kolagena. Protiv bora korišćenje zarilis na dan, sadrže filtere za UVA. To je najbrži način da se poboljša izgled kože. Ove estetske elemente uključuju mnogo više aktivnih sastojaka, od onih koje se koriste svaki dan. Ali samo zajedno sa losioni da pokaže pravilno zaštitni zid pouzdan vreme. Maske sadrže supstance koje stimulišu cirkulaciju krvi, kao i vezivnog tkiva.

Koncentrat mladosti

Koncentrat mladostiOčigledno, oni se ne koriste svakodnevno. Ali, dva puta nedeljno-to nije preterivanje. Njihovi pozitivni rezultati se mogu koristiti mlade žene, na primer, pred ogromnim polaska. Stavite ih na čisto lice, ne veoma debelim slojem, zbog toga, da preterano može da iritira kožu. Obično, nakon nekoliko minuta, uklonite masku sa prijatnom vodom. Pod je pozajmio od imena lekova krije kozmetike sa izuzetno jak aktivnosti. To je pravi izvor mnogih korisnih materija, tretman kože, anti-starenja. Najvažnije je da on sadrži biljne ekstrakte, vitamina i proteina u izuzetno veliki fokus. Takav fokusiran doza funkcioniše vrlo brzo, kao i uticaj dugo ostaje posle ukidanja sredstva.

Proizvod povećava elastičnost kože, ublažava bore, pa čak i jača konture lica. Losion se može koristiti samo na kratko. Tretman je najbolje početi na samom početku proleća, kada je koža je umorna i treba dodati mešavinu energije. To je takođe odličan uzimanje proizvod, ako je koža iznenada gubi svoj veličanstveni boju, postaje manje fleksibilan, bore na kraju biti veoma očigledan. To se često dešava, na primer, posle bolesti, stresa i anksioznosti. Ovaj lek treba koristiti isključivo u skladu sa pravcu proizvođača. Po pravilu, ona se koristi dva puta dnevno u trajanju od najmanje mesec dana, stalno posle skidanja šminke, kada se apsorbuje u kožu, potrebno je pat losion.

Hoće li raditi?

Hoće li raditiOvi lekovi su veoma efikasni. Oni imaju širok spektar hranljivih materija (vitamina, biljnih ulja, keramidov) sa moćnim. Po pravilu, oni imaju mali uticaj ulja. Njihova upotreba je krajnje jednostavna: komponente jedne pilule ili bočice se primenjuje na oprяtnыe lica, kao i vrat, delikatno šire i trljao. Nakon toga, nanesite losion. To nije tako teško. Trebalo bi da vidite tačno kako se on sprovodi konsultant po lepoti. Bez masaže to je, svakako, da se uzdrži od činjenja nekog lečenja do radnog mesta. U vašem domu, onda je bolje da provedu neko vreme na masažu u vreme nanošenja kreme, zbog toga što je nakon toga na kožu nesigurno i manje teško i kažiprsta. U početku preovlađuje toliko tanak kozmetičke sloj na koži, i nakon toga počne masaža. Početi sa smanjenom lica, kao i kretanja głaszczącymi da se kreće gore.

Počinjem da vidim sa bradom, posle toga, kao i u 2. fazi izvođenja masaže hrama. Na kraju postupka, da se „opustiti“ muśnięciami kožu prstima. Imajte na umu: masaža lica treba da bude veoma meka, da se koža ne. Ova procedura je divno utiče na cirkulaciju, sa kojima je koža dobija hranljive materije i kiseonik. Poboljšava regeneraciju epiderma, a takođe smiruje, osvežava i opušta kožu. Da, mogli bi da se poveća i enzima u telu, mi znamo. Međutim, samo ono što treninga možete dodatno simulacija lice, mi ne znamo. U međuvremenu, kada smo mišića podržavaju kože, a takođe je zaustavi opuštene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here