Proverite najbolje načine za podršku vaše kože!

Kada sloj kože
Rate this post

Naša koža svaki dan izložena brojnih nepovoljnih eksternih faktora, što krši lipidni sloj epiderma. Šta je lipidni sloj kože? I takođe, baš kao što mi možemo da ga vratite? Lipidni sloj kože – šta je to? Lipidni sloj kože, tzv.“ lipidni prepreka kože, je prirodni kaput bezbednosti, koja je „ukutыvaet“ kožu. Ovaj sloj se sastoji uglavnom od prirodnih masti, koje su formirane ćelije našeg epiderma, kao i kože. Gidrolipidnyj prepreka epiderma, osim toga, povećava nivo holesterola, lipida, kao i trigliceridi.

Tačan procenat masti, kao i razni drugi materijali, u našem lipidni sloj efikasno štiti kožu od štetnih uticaja spoljne aspekte, kojoj smo izloženi svakodnevno. Pored toga, dva sloja barijeru štiti kožu od infiltracije u strukture mikroorganizama (gljivice, mikroorganizama, kao i infekcija), kao i dosadne materija, a takođe reguliše ekonomska klima, vodene pare, odlaganje proces ekstremno gubitak vode kroz epiderma.

Kada sloj kože?

Lipidni sloj kože, najčešće idemo na kompromis, otkrivajući joj na nepovoljne rezultate sunca, kao i suvog i toplog vazduha. To su goji cream oni aspekti koji ometaju funkcija pravilan hidrataciju kože, zbog toga što je u takvim uslovima koža je veoma jednostavan, da isparitь vodu. Naš imunitet krši zaštitni sloj posledica delovanja niskih temperatura, Mraza i vetra. Ovi aspekti stvaranja kože ispostavilo se grubo, suvu i osetljivu kožu, a ona ne može da ispravno radi svoje zaštitne funkcije. Dakle, važno je da oštećenu lipidni sloj kože, da pokuša da se oporavi, a takođe ojačati ga napolju aspekte sa jedinstvenim kozmetike. Dva-sloj terapija kože – kože saznajte više Jer u trenutku kada je koža gubi svoje hidro-lipidni ravnoteže, naš zadatak je da obezbedi usklađenost sa komponentama koje obnovi ga pravilno izvršenje.

Lipidni sloj epiderma i ne mogu to da uradim, međutim, koristeći vlaži kozmetičkih sredstava – u takvoj situaciji meč na prvom mestu ovi lekovi, sastav koji je bogat na neophodne materije kiseline (lipidi), vitamine, hranljive materije i zaštitne komponente. Čišćenje kože. Za čišćenje kože lica preporučuje se da koristite stavke deterdženata, ne sadrže sapun. Sapun je u vlasništvu, što je zaista omogućava efikasno uklanjanje zagađenja sa površine kože, zajedno sa svojim „pere“ i naš zaštitnu barijeru kože. U ovoj situaciji, jedan od najrelevantnijih lekovi, koji su ne samo dobili osloboditi od prašine, ali ostavlja na koži bezbednosti slojem masti, na primer, čišćenje losion posle lipidni stepeni.

Krema za lice

Krema za liceKoristite perfect losion za lice u situaciji oporavak bezbednosti sloj epiderma je jedan od najvažnijih postupaka za negu kože. Za to nam je potrebna losion, šminke, koja se proizvodi na bazi ulja ili masti, da, svakako će nam pomoći da se pravilno vraća nivo lipida u koži i vrati naruszoną lipidni barijeru kože. Ovaj uticaj, svakako, pružaju kreme, u sastav kojima je uveden utvrđeno. M. posebno, shea buter, ulje jojobe, ulje ili čokolada maslac. Ipak, ne smemo zaboraviti da je krema je takođe supstanca koja izaziva probleme bola, linяtь i svrab dolaze sa slabljenjem kao i dehidratacije kože. Imajte na umu da neke kreme treba koristiti redovno ujutru i uveče – samo u ovoj situaciji imamo šansu za lečenje ljuske zaštitne kože. Nepodobaющiй negu kože oduzme od njega sve-prirodni lipidni zaštitni sloj, koji blokira odvod vode.

Problem poboljšati sa godinama. Tokom godina, mnogi procesi u organizmu nastavlja da bude spowolnionych, koja se sastoji od proizvodnje ceramidu (międzykomórkowy cementa da bi se sprečilo isparavanje vode), kao i kolagena. Problem, međutim, leži u tome, da je koža izložena velikim brojem promenljivih koje izazivaju prevremeno oštećenja kolagena vlakna, među kojima je vodeću poziciju zauzima UV-zračenja, stresa, loše ishrane. Pod njihovim uticajem koža postaje dosadno, brzo se pojavljuju na male bore, koji se s vremenom biti sve dublje. Naravno, ovaj proces može značajno da uspori kroz odgovarajuću negu, koji se zasniva na nawilżaniu.

Sastojci uključuju u sastav krema

Sastojci uključuju u sastav kremaZajedno sa glicerin u proizvodnji kozmetičkih sredstava, takođe koriste drugi materijali, sa hidratantnu efekat. Jedan od najpoznatijih se sastojati od: proteina kolagena su odgovorni za gustina i elastičnost kože. Prirodni deo vezivnog tkiva i kožu, formirajući uz pomoć kože. Se koristi u kozmetici zahvaljujući svojoj sposobnosti da vezuje vodu u koži, formirajući na njenoj površini film. Elastin – to je protein, prirodna komponenta vezivnog tkiva, kao i kožu, je odgovoran za elastičnost i gipkost kože, obično se koristi u kombinaciji sa kolagena za jačanje kremu akcije.

Se koriste u kozmetici ne može da prođe u mnogo dublje slojeve kože, a takođe – isto tako, kao što je kolagen – optimalno vlaženje kože. Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak vezivnog tkiva, kao i kožu, koja je zajedno sa kolagena, kao i elastinom stvara strukturu kože. Upija i zadržava vodu u koži. Jedna čestica kiseline povezuje. 250 molekula vode. Pantenol, provitamin B5, da je alkohol, koji ima ne samo hidratantnu efekat, ali i dodatno smiruje i ubrzava oporavak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here