Psoridex – cena – gde kupiti? – u apotekama – iskustva – Srbija

Psoridex - cena - gde kupiti - u apotekama - iskustva - srbija

4.2/5 - (18 votes)

Koliko iskustva imaju osobe sa lošim i neefikasnim proizvodima koji na izgled leče probleme kože sa psorijazom? Po statistikama i onome što čitam na forumima mnogo njih je baš nezadovoljno neefikasnim lečenjem psorijaze. Komentari na mreži su manje više svi isti i onda sam se zapitala kako to da niko još ne promoviše kremu koju ja koristim a koja je stila u Srbiju posle detaljnih istraživanja. Ova krema se zove Psoridex i daleko je učinkovitija od bilo koje druge kreme koju možete naći na našem a i svetskom tržištu. Prilikom njene kreacije, korišćena je najnovija fitoterapeutska tehnologija ekstrahovanja najefektnijih supstanci iz biljaka, tako da su one apsolutno prirodne, ali da u isto vreme prestižu rezultate standardnih hemisjkih sredstava koje su tradicionalno koriste u farmaceutskoj industriji i do sada nisu pokazali neke spektakularne rezultate. Ali bolje rešenje za vas svakako postoji!

Ako želite da svoje stanje poboljšate odmah posle prve primene, da otkrijete zašto 95 % slučajeva psorijaze bude kompletno eliminisano i zašto je ovaj proizvod efikasniji od svih poznatih lekova za psorijazu nastavićete sa čitanjem ovog članka. Nemate šta da izgubite! Cena ovog proizvoda je trenutno na ekstra sniženju od 50% i možete kupiti više konfekcija kreme i uštedeti na poštarini. Verujte u najbolje!

Prodaja u Srbiji je značajno porasla otkako se saznalo za vanredno sniženje cena. Proizvod možete kupiti na zvaničnom sajtu farmaceutske kuće i ni na jednom drugom. Kupujem prodajem i sajtovi kao E-bay ili aliexpress nemaju ovu kremu u svojoj ponudi.

Psoridex – sastav – sastojci

Psoridex - sastav - sastojci

Psorijaza je bolest koja se javlja na prirodan način, najverovatnije nekoliko faktora je pokrenu, pogotovo pad imunološkog sistema. Psoridex krema, budući da prirodni sastojci imaju jedinstvena lekovita svojstva pomaže bez nekih kolateralnih posledica. Sastav Psoridex kreme:

 • Cordyceps – bogata prirodnim koenzimom Q-10, koji aktivira regeneraciju stanica. Sadrži beta-karoten koji ubrzava zaceljivanje ljuskavog osipa na koži.
 • Fosfolipidi – pridonose regeneraciji tkiva.
 • Goji plodovi – bogati vitaminima, amino-kiselinama, polisaharidima i mineralima. Mogu unaprediti imunitet, sprečiti mutaciju stanica i patologiju u DNA i normalizovati lipidni sloj kože.
 • Propolis, ulje od bundeve, maslinovo ulje – korisni su za vraćanje PH epidermisa omekšavaju suvu i grubu kožu, povećavaju čvrstinu i elastičnost kože, osiguravaju zaštitu od negativnog uticaja različitih spoljnih faktora. Pčelinji vosak, propolis, pčelin moljac, imaju sastav koji je izuzetno hranljiv i sastojci su nezamenjivi jer dolaze iz prirode direktno. Bogati su vitaminima, mineralima, ublažavaju upalu, poboljšavaju imunitet.
 • Kestena, bor (oleosin ekstrakt) – eliminišu upalu, imaju balsamski efekat na kožu.
 • Ekstrakt biljaka artemije i peludi – poboljšava imunološki sistem, pomaže u uklanjanju zabrinjavajućih crvenih otoka na koži.

Sastojci su svi prirodnog porekla a ekstrakti su vađeni po najvišim svetskim standardima. Ova krema se koristi 2 puta dnevno, nanosi se na čistu kožu, sperite povređeni deo kože sa toplom vodom, ravnomerno nanesite gel na delove obolele kože. Ostavite gel na telu najmanje 15 minuta pre oblačenja.

Službene stranice: www.psoridex.info

Psoridex – iskustva – forum – komentari

Psoridex - cena - gde kupiti - u apotekama - iskustva - srbijaMa forum stranicama možete često naići na ljude koji ostavljaju svoja mišljenja i svedoče o kremama i preparatima koja koriste. Komentari su razni kao i pitanja u vezo Psoridex iskustva. Koliko je ta krema dobra i za koliko vremena se mogu osloboditi psorijaze koristeći redovno ovaj prirodni melem.

Komentari i iskustva koja ostavljaju najveći utisak su ona koja detaljno opisuju proces zaceljenja kože i ostavljaju dovoljno nade i poleta drugim osobama da veruju u učinkovitost Psoridex kreme i njen efekat na psorijazu. Gledajući forum koji govori baš o ovoj kremi, možemo da zaključimo da ljudi vole ovaj proizvod zbog:

 • prirodnog sastava
 • nema nus pojava
 • mogućnost dugoročne upotrebe bez stvaranja zavisnosti od leka
 • izdaje se bez recepta
 • i ima veoma povoljnu i nisku cenu
 • dobar odnos sa klijentima

Loše karakteristike ovog proizvoda:

 • Može se kupiti samo na zvaničnoj internet stranici
 • Dostava je u roku od 7 radnih dana

Psoridex – cena – gde kupiti – u apotekama – Srbija

Psoridex - nezeljeni efekti - rezultatiCena proizvoda koji su prirodnog porekla je svakako veća od onih koji se dobijaju veštačkim putem. Tako da cena Psoridex kreme iznenađuje jer je povoljna i niska u odnosu na druge meleme za psorijazu. Psoridex cena zavisi samo od proizvođača ovog melema jer nema nikakvih prodavaca između koji bi uticali na povećanje osnovne cene, tako da mi kada kupujemo ovu kremu u stvari plaćamo fabričku cenu.

Gde kupiti prirodne meleme i gde kupiti ovaj proizvod kojim se svi hvale? U apotekama ga je nemoguće naći jer je prodaja ograničena samo na internet prodaju i možete iz udobnosti svoje kuće naručiti ovaj proizvod. Srbija je postala jedna od zemalja u koju se ovaj melem isporučuje ali ne u apotekama. Ko želi da naruči proizvod mora detaljno pratiti uputstva sa sajta i plaćanje može izvršiti pouzećem. Srbija je napokon dobila proizvod vredan pažnje i totalno prirodan. Isprobajte ga dok je na fantastičnom sniženju od 50%!

Službene stranice: www.psoridex.info

Psoridex – neželjeni efekti – rezultati

Psoridex - cena - gde kupiti - u apotekama - SrbijaJedna od najboljih krema na tržištu kod nas, koja leči psorijazu je Psoridex i njeni rezultati lečenja su postali već dobro poznati i kod nas a i širom sveta. Najbitniji rezultati su da ova krema nema nus pojave niti stvara zavisnost i nisu prisutni neželjeni efekti ni nakon dugog korišćenja.

A sa druge strane, ova krema neguje, hrani i podmlađuje obolelu kožu i daje joj šansu da kompletno ozdravi!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here