Saluven – iskustva – gde kupiti – cena – u apotekama – Srbija

4.3/5 - (53 votes)
Da li ste znali da se proširene vene (varikozne vene) za života javljaju kod skoro 40% žena, dok je ovaj procenat nešto niži kod muškaraca? Uzroci proširenih vena mogu biti razni:

 • gojaznost
 • trudnoća
 • genetika
 • dugo stajanje i drugo.

 

Saluven - comments - experiences - forumMnogi ovaj problem svrstavaju u isključivo estetski problem i najveća briga jedne žene često bude samo činjenica da neće moći da obuče kratku suknju ili kratke pantalone. Onda kada proširene vene počnu da izazivaju osećaj svraba, napetosti, zatezanja, vreline i umora, setimo se da problem može biti znatno veći. Proširene vene koje se ne leče mogu za kratak period napredovati – vene postaju sve ispupčenije, plavlje i deblje, a koža postaje tanka na tim mestima. Koža može da tamni, kao i da se na njoj stvara pigmentacija. U poodmaklom stadijumu vene mogu biti izrazito nabrekle i imati ljubičastu boju.

Kako proširene vene znače da su zalisci na zidovima krvnih sudova oslabljeni i da se krv zadržava u ekstremitetima (najčešče donjim), to znači da varikoza vena može dovesti i do opasne tromboze. Zato morate da se posvetite ovom problemu već u samom začetku, čime postoji visoka šansa da se potpuno rešite varikoznih vena. Uz pomoć Saluven kreme možete da se rešite proširenih vena za kratak vremenski period, a osećaj svraba, vreline i umora nestaje ubrzo nakon nanošenja ove sasvim prirodne kreme. Krema je i odličan saveznik kod poodmaklih stadijuma proširenih vena, te vam savetujemo da je uključite u vašu terapiju ili se konsultujte sa vašim lekarom. Preparat se kupuje bez recepta. U čemu je moć Saluven kreme? Koji su njeni najvažniji sastojci? Gde se može nabaviti ovaj preparat u Srbiji? Kakva su iskustva i komentari onih koji su nanosili ovu kremu? Odgovorima na ova pitanja bavimo se u narednim redovima.

Saluven – sastav – sastojci

Razvoj sastava kreme Saluven prošao je višefazno testiranje, čime su dokazani brzi i pozitivni efekti, a sama krema dobila licencu i sertifikate kvaliteta. Saluven sastav se zasniva na matičnim ekstraktima biljaka, a među najvažnijim sastojcima je ekstrakt kestena. Ovaj 100% prirodni preparat se zasniva na kestenu jer je kesten od davnina prepoznat u tradicionalnoj medicini kao biljka koja smanjuje otečenost u nogama, olakšava osećaj težine i bolova, a ima i protivupalno dejstvo.

Saluven - cena - Srbija - gde kupiti - u apotekamaKesten smanjuje i pucanje kapilara na nogama. Ovakvi sigurni sastojci utiču na normalizaciju venskog tonusa i obnavljaju protok krvi. Usled poboljšane cirkulacije limfe otečenost je smanjena. Sastav Saluven kreme posebno cilja na eliminaciju bola i sindroma umornih vena.

Zvaničnom sajtu: www.saluven.com

Saluven – forum – iskustva – komentari

Saluven - iskustva - gde kupiti - cena - u apotekama - SrbijaPosetili smo brojne forume kako bismo pronašli Saluven iskustva osoba koje su koristile ovu kremu. Na osnovu njihovih komentara smo i rešili da napišemo ovaj članak. Naime, Saluven krema je većini korisnika donela instant olakšanje u vidu eliminacije otečenosti, bola, svraba, vreline, grčeva u nogama – svih propratnih simptoma varikoznih vena. Redovnom upotrebom ove kreme mnogi su se oslobodili proširenih vena. U pojedinim komentarima se navodi da je krema odličan saveznik i da se može koristiti u kombinaciji sa drugim preparatima, kao što su čarape sa kompresijom.

Oni koji se plaše naslednog faktora rešili su da se posvete preventivi i tako povremeno mažu Saluven. Mi vam savetujemo da posetite neki od forum stranica i pažljivo pročitate pojedina iskustva, pa sami donesete odluku da li vredi kupovati Saluven. Ukoliko se odlučite na kupovinu, pročitajte naredni pasus.

Saluven – gde kupiti – u apotekama – Srbija – cena

Saluven krema daje odlične rezultate i kao takva već je dostupna u apotekama širom Evrope. Na pitanje: gde kupiti Saluven u našim apotekama (Srbija), možda ćemo vas razočarati kada saznate da preparat možete da dobijete isključivo porudžbinom.

Saluven - sastav - sastojciKonkretan odgovor na gde kupiti Saluven kremu dobijate na zvaničnom sajtu. Na tom veb-sajtu dovoljno je da unesete ime i prezime i broj telefona. Klikom na poruči ubrzo ćete dobiti poziv operatera iz kol centra, koji će vam potvrditi koja je tačna cena Saluven kreme. Svakako, cena je dostupna na gorenavedenom linku i često se menja zahvaljujući akcijskim popustima.

Nakon što operateru potvrdite porudžbinu, svoju kutiju Saluven kreme možete dobiti vrlo brzo bilo gde na teritoriji naše države (Srbija). Izbegavajte “kupujem prodajem” sajtove koji mogu da vam podvale kopije ove kreme, čime možete naneti štetu svom zdravlju.

Zvaničnom sajtu: www.saluven.com

Saluven – neželjeni efekti – rezultati

Kako je ova krema prošla određenu vrstu testiranja, svojevrsni rezultati su potvrdili njenu efikasnost. Skoro svi ispitanici si imali momentalno olakšanje u vidu elimisanja bola, svraba, otečenosti i vreline.

Saluven - nezeljeni efekti - rezultatiVećina ispitanika koja je imala početni stadijum varikoznih vena redovnom upotrebom uspela je da otkloni varikozu. Neželjeni efekti nisu zabeleženi, ali se preparat svakako ne preporučuje trudnicama zbog povećane cirkulacije krvi. S obzirom da je krema 100% prirodna, kao i da su rezultati odlični, savetujemo vam da za početak nabavite bar jednu kutiju Saluven kreme i podelite sa nama vaša iskustva. Podsećamo da je originalni preparat dostupan isključivo na službenoj web stranici.

Prednosti:

 • Proširene vene se povlače konstantnom upotrebom.
 • Otečenost i svrab smanjeni.
 • Bol i vrelina u nogama eliminisani.
 • Koža se vraća u normalno stanje.
 • Otklanja sindrom umornih nogu.
 • Preparat je 100% na prirodnoj bazi.
 • Može se nabaviti po povoljnoj ceni.

Nedostaci:

 • Proizvod još uvek nije plasiran u apoteke.

Zvaničnom sajtu: www.saluven.com

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here