Šest akcije, velika težina

Rate this post

Da li ste se ikada zapitali zašto pitanje običan ishrani nije dovoljno, kao što je zloupotreba, to ne daje vidljive rezultate već? Umesto da se izvrši rešenje za nekoliko nedelja ili meseci, pokušajte da postepeno promeni svoj način života više zdrav. Prava motivacija sigurno će Vam omogućiti da počnete da zarađujete promene, ali takvo ponašanje to je ono što će učiniti. Da preuzme na sebe odgovornost za ono što ste izgled vašeg tela, kao i promena načina masa dodatnih funti. Već smo zapravo pripremili nekoliko akcija koje će Vam imenuje sredstva za vitka figura.

Voda je neophodna za sagorevanje masti

Počnimo od osnovnih pravila za početak: pijte vodu! Na prvom mestu pomoć, koja je bogata korisna, elektrona, kao i antacidi. U dan, Vaše telo baca do 3 litara tečnosti, kao i Vaš posao je da popuni deficit. Zašto je to tako važno? Ako ne prihvatite dovoljno vode, vi ćete početi da se oporavlja, jer dehidracija može usporiti metabolizam 3%! Osim toga, telo drži vodu, tako da osoba izgleda deblji nego što zapravo jeste. Ako ne pečalitesь, da ćete zaboraviti rutinsku vode za piće u toku dana, rozpisz na svoje strategije, a takođe se truditi da ostane sa njom ili instaliranih na svoj pokazivač u vašem telefonu. Kao rezultat toga, vremenom će dati navika, kao i voda će biti Vaš nerazdvojni prijatelj.

Jede dobro! Da počnemo od početka, od jutarnjeg obroka. Mislim da je opet njegov deo, kao i da se izbegne teške ili proizvoda, kao što su žitarice, jaja, hleb, mlečne proizvode, ili kafu. Dobiti svoje omiljene zeleno povrće i voće. Postoje salata, humus sa povrćem, napravljen od sočiva, tikvice, losos, rezanci sa povrćem sa sosom, tofu sa tvojoj omiljenoj punjene ili palačinke od heljdinog brašna. Strategija aktivnosti osnovni: 2-3 nedelje jedete, koliko dugo, koliko želite i onoliko često koliko želite, može se zaključiti da je hrana nastaje od zelenog povrća i voća, kao i sokova, kaša, krema ili pire krompir. Pored toga, dosta pića vode.

Šta potražnja postoji?

Šta potražnja postojiPostizanje novih metodologija za doručak, počnite dan sa potrošnju sa niskim sadržajem ugljenih hidrata, chocolate slim bogata vlaknima i vodom jelo. Pokušajte da barem dve nedelje […], sigurno ćete videti da je Vaš novi jutarnji obrok obezbeđuje značajnu snagu, i zdravlje i blagostanje“, – tvrdi dr Robert Jang, Autor ishrane-bazne ravnoteže, koji je godinama vodio istraživanja o ishrani, kao i njegov uticaj na razvoj bolesti kao što su gojaznost ili dijabetes. Prvo, pokušajte da se održi svoj izbor hrana se sastojala uglavnom od ekološki čistih povrća i voća, a takođe je bila i bogata koristi masti (maslinovo ulje, laneno, konoplяnoe, ogórecznik, jagorčevine). Na svako jelo 3/4 ploče bi trebalo da bude povrće i okruženje-utakmice, i još više sirova, to bolje. Spreči meso, šećer, kao i lepe poslastice.

Zbogom čokolada i čips – ako ne možete odmah da polako spustite. Da se kreće! Ne varajte se: celulit ili krofne tvrdoglav stomak neće nestati samo zbog balьzamov za mršavljenje i korekcije u ishrani. Ako želite da dobijete zadovoljavajući rezultat, neophodno je da se kladite na sport. Ključ obavlja prave kardio vežbe u odgovarajućim količinama. Početak, birajući svoje favorite. Možete skočiti na trambulina, hoda, trči, vozi bicikl ili voz na orbiteku – na prvom mestu, bez za koje vežbe da ih u roku od ne manje od 15 minuta (maksimalno 60), 5 puta nedeljno. Pokušajte 3 puta nedeljno bavim teškim atletika. Mirne – niko ne očekuje neočekivano, onda sigurno da izdrži teškoće nezaposlenih, kao i podizanje šipku.

Misli pozitivno, to je veoma važno

Misli pozitivno, to je veoma važnoPica smatra vodič, sladoled je najbolji Jorgan u depresivno minuta, kao i, možda, hamburger francuski pomfrit pomaže pri napeta? Ako želite da promenite svoje telo, vi takođe treba da promenite način razmišljanja i njegova uloga. Uverite se tačno, kao i emocije koje su povezane sa Vašim ponašanjem neuhranjenosti. Nikada ne odnosi na hranu, kao način da se nadoknadi ili se nosi sa neprilike. Posmatraju njihovo ponašanje i shvatim da to čini u stvari dobijenih nezdrave jela i predjela. Udobnost? Nema vremena? Anksioznost? Kada ćete naučiti kako da razumeju svoju praksu lakše, vi ćete naći način, da postane zdravije. Vodi dnevnik. Proverite napredak, jednom nedeljno, stalno u isto vreme.

Neophodno je da se traka ne samo težinu, ali takođe struka, zadnjica, butine, grudi i ramena. S vremena na vreme za merenje visokog krvnog pritiska, kao i na svakih nekoliko meseci da se kontroliše nivo holesterola, šećera u krvi, masti materijal u telu i alkalnost PH svoje pljuvačke. Tačno telo. Kada ćete polako se transformišu u zdrav život, apsorbuje uklanjanje zagađujućih materija, kao i masnih kiselina. Prečišćavanje program, koji pored oštećenja organizma, kao i drastično smanjenje dobijeni proizvodi imaju još jedan nedostatak: oni uče Vaše telo čini knjige. Samo šta to znači? Kako da pomenemo samo nekoliko stavki, koje posle dugo celulit raste brže nego ranije, kao i, shodno tome, teže da izgube težinu, kao i sa upotrebom dijete.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here