Smanjenje težine je vaš cilj

Rate this post

Izgleda veoma lako! Ja mosting šanse da izgube težinu. Ja ću izabrati časove aerobika. Će biti uklonjeni u orman. Ja ne troši slatkiše. Neću da obećam i još mnogo toga. Broj malih i velikih država, koje mi zovemo toga, ne nastaje samo na početku godine. Mi smo sebi postavili potpuno nove zadatke svaki dan, svake nedelje, svakog meseca. Načina za penjanje, da samo da ne? U početku je smatrao da je upravo ono što je zapravo cilj za Vas? Pobožni želja ili rezultat, iskreno govoreći, njegova funkcija i da učestvuju? Ako je početna, nakon toga čitaju nije bolje, zašto si nervničaešь, kao i nerava takođe služe svrsi.

Pouzdan smanjenje težine

Iako to može izgledati neobično, da ojača šanse za postizanje cilja, trebalo bi da ponudi redosled prioriteta. Nije lako doći do svih ciljeva istovremeno. Onaj prvi, ko drugi, kao i još molimo vas, imajte u vidu standarde za postizanje ovog cilja. Instalacija mnogo uslova, zahteva previše ograničenja (na primer, dijeta) Da, zaista, osuđeni na propast. Dakle, ako mislite da proizvede neverovatne bikini u julu, pretpostavimo, „ja ne troši, vafli bakeshops, sredom idem na bazen svaki dan ja sam, naravno, ja ću se popne uz stepenice, a ne da voze liftom“, kao i pre toga, život se čini da se kreiraju potpuno nove zadatke, kao što su, konačno, u podrumu, ja ću biti srećan majka-u-pravu na večeru, ja ću napisati na kraju, na engleskom jeziku, ja Sam počeo da provede vikend sa decom, a ne na poslu imate gotovo ništa ništa se ne dešava.

Kao rezultat toga, vaš prvi korak treba da bude nalog za proizvodnju u spisak ciljeva, kao i ograničenje njihove potrebe. Zbog toga, da brzo odustane od ciljeva za koje se vi zapravo ne zavisi, a vi ćete biti u mogućnosti da se fokusiraju na ovim zaista važno. „pre letnje sezone“ to je odličan primer zaista negativnih ciljeva. Do leta, tj. kada međutim, koliko? Navedite svoj cilj, ali pazite da bude praktična. Ako razvoj smatraju kilograma, kao i do 1. jula, želite da izgubite kilograme kg-to je, pre svega, vi, naravno, neće napredovati. Mesta sebi razumne ciljeve, ili da to uradi zajedno sa nutricionistom.

Zapišite svoje ciljeve

Pouzdan-smanjenje-težineImate mnogo veće šanse da ćete imati priliku da ga izvrši. To je ono što je napisano, pa čak i više energije, nego samo što je navedeno, ili samo da računaju na glavi. Naš ljudski mozak-ovo je fantastičan organ, koji je, uprkos svoje beskrajne mogućnosti ima jednu slabost. Um veruje u cene kao i osećanja, a ne da se uporedi ono što je korisno za nas, kao i ono što, u stvari, štetno. Osnovna pažnja se posvećuje broju ponavljanja slika, kao i emocije, kao i ostavljamo život, da mnogi misle. Kada naše misli, mi pružamo na papiru, da bi, povoljan, određena kao cilj, i mi ćemo ga razmotriti glasno ili šapatom, u mom umu počinju da razvijaju potpuno nove slike, nove emocije.

Što više proizvodimo, lakše ćemo dostići naš cilj. Pažnja! Cilj je da se zadrži u istaknutom mestu (na primer, na listu papira, pričvršćen na frižideru ili na ogledalu), ili u komšiluku, gde god da idete obično (na primer, časopis, kalendar, beležnica) i pročitajte, kao i da naglas ponavljaju, kao i ideju, i osmeh. Ako je vaš cilj „da shvatim-engleski“ prvo, u ovom trenutku je poznato da je ovaj cilj i nerazumljiv (vratite se na korak 2), a zatim, nakon mestu-razbiti cilj na faze, kao i dati im rok, na primer, do završetka nedelje sam naći institucije koriste Engleski, na kraju meseca ja ću izabrati Internet, kao i posete na koledž. Važno je! Vreme ne može biti previše daleko.

Akcioni Plan

Akcioni PlanPošto imate cilj, njegove faze i rokove realizacije, plan razvoja događaja ne bi trebalo da bude problem za vas. Plan rada mora detaljno da Vas dovede do razumevanja cilja. Ispod treba da pronađu za sebe „strategiju akcije“ za svaki faktor. Strategije akcije ne može biti razlog da se ne uradi nešto. Ako je, kao primer, da se postigne smanjenje telesne težine, kao i plan, kao što iz dana u dan trening ujutru do 20 minuta, a onda si spavao, ova soba ne može propustiti samo uveče rade pola sata 20 min. ujutru + karniak za zaspanie. Ona uči samokontrolu, kao i rezultata uveravanja. Tada uvod plana, kao i priprema-apsolutno ništa neće promeniti.

Bez obzira na vaš cilj da izgubite na težini, ili otkaz, smatraju da je, po pravilu, još više opravdanje. Napravite listu svoje izgovore i svoje varijacije. Ako je u potrazi za savršen način izbegava vas, kao primer, da baci ukusno čokolada u zaprepašćenje posle razgovora sa šefom, koji se odvija najmanje jednom dnevno, kao što su navike mogu da vas spreči da ispravno za mršavljenje. Takođe najefikasniji strategija ne može da funkcioniše, jer na dnevnoj osnovi, vi ćete sigurno biti opravdana, kao i Vinistres i napetost. Stvori ono samo, šta možete da uradite da ublaži osećanja, kao što su „posle teških razgovora sa svojim nadređenima, da se pije alkohol čašu hladne vode.“

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here