Želite da smršate, morate da konzumiraju ukusno čokolada

Rate this post

Ne fantaziruet o bezkarnym jede čokolade na kraju desilo? To je zaista moguće da se jede čokolada, kao i zajedno sa izgube težinu? Elementi ukusno čokolade dnevno će vam doneti bliže vašem cilju težine. Ukusno čokolada ima nekoliko hranljivih materija koje imaju blagotvorno utiču na naš organizam. Poboljšava stanje uma, da se ubrza proces metabolizma i daje osećaj sitosti.

Takva svojstva čokolade pomažu da izvrši pouzdane programi mršavljenja bez štete za stanje uma. Dragoceno u ovom slatkom gubljenje težine može čokolade, koja se koristi u prodavnicama. Istraživanja pokazuju da je najbolji komad čokolade-oko  grama dnevno, tj. 2-3 stvari tamne čokolade, a to znači da onaj, koji sadrži ne manje od 60% kakao. Čokolada takođe ima dovoljno nizak glikemijski indeks.

Šta jesti na dijeti

To znači da nakon što je jelo penje nivo glukoze polako, a ne odjednom, a posle nekoliko jela ili pića, koje su bogate ugljenim hidratima. Jutarnji obrok mora da sadrži proizvode od celog zrna, voće, mlečni proizvodi; ručak – uravnotežen kompleks, koji se sastoji od proteina, povrća i cela zrna hrane; večera bi trebalo da bude lako. 2 takozvani przegryzki u dan. Ukusno čokolada, koji je zajedno sa nutricionistom, izabrali smo program unapređenja upravljanja težinu, imaju nekoliko važnih osobina. Počnimo sa činjenicom da veb-sadržaj kakao se smatra da što je veći veb-sadržajem kakao, buster metabolizam moćniji, a takođe i da bolje uticaj težina-gubitak. Čokolade uskraćeno-gusta dodataka (orasi, slatka odeća), koji povećavaju kalorija materijal ovog uživajte posebne kod njih u Čileu ili đumbir.

Za pomoć dijete samo dnevni predlog iz tri predmeta tamne čokolade. Ako se bavimo sportom, na primer, tri puta nedeljno, mogli smo da se poveća broj jedzonej ukusno čokolade do 20 grama dnevno, ali onda ona će biti otkrivena najmanje dve porcije dnevno, do 2 glavnog jela. Konzumiranje čokolade tokom primene dijete u skladu sa moj pristup do smanjenja telesne težine. U kancelariji preporučujem klijenti ne koriste opresivnog dijete, ali zadovoljstvo je. Jedemo ukusno čokolada-to je zadovoljstvo, ublažava stres, pomaže da se opustite, u isto vreme, potiskujući svoju apetit. Tamna čokolada je gotovo magično proizvod hrane koja se konzumira u skromnim iznosima daje osećaj radosti i, u isto vreme, ubrzava metabolizam. Jer nutricionista i psiho terapeuta savetujem svim mojim klijentima.

Ukusno čokolada može da vam pomogne da izgubite težinu?

Ukusno čokolada može da vamDanas u prodavnicama možete kupiti čokolade, koji pomaže da se spaljivanje masti. Snovi o bezkarnym čokolada, hrana, na kraju, ostvario? Čokolada ima nekoliko hranljivih materija koje imaju pozitivan uticaj na naše telo. Takođe poboljšava naše stanje uma, ubrzava metabolizam, a takođe daje osećaj sitosti. Takva svojstva čokolade pomažu u obavljanju efikasan program mršavljenja bez štete za stanje uma. Istraživanja pokazuju da je najefikasniji komad čokolade otprilike dan, odnosno 2-3 stvari tamne ukusno čokolade, koji podrazumeva, od kojih jedan sadrži najmanje 60% kakao. Ukusno čokolada takođe ima relativno nizak glikemijski indeks. To znači, da posle jela raste nivo glukoze polako, a ne brzo, jer posle nekoliko obroka ili pića, koje su bogate brzo svarljiva ugljenih hidrata.

Ravnoteža savetuje da su lica koja nameravaju da smanji težinu, iz dana u dan spożywały deo čokolade (2-3 Kocke), 20-30 minuta do glavnih jela. To dovodi do toga da hrana koju smo zauzme mesto sa nekim osećaj sitosti, a takođe troše znatno manje. Sadržane u čokoladi i kakao, potiskuje apetit i stimuliše naš metabolizam i pripremiti telo za varenje hrane. Naravno, ako smo zaista nameravaju da izgube težinu, svaki dan konzumiranje ukusno čokolada moraju biti u pratnji uravnoteženu ishranu na osnovu 5 jela svaki dan. Jutarnji obrok mora da sadrži sve elemente žitarice, voće, mlečni proizvodi; ručak – dobro izbalansiran skup proteina, povrća, a takođe i sve žitaricama; večera bi trebalo da bude lako. 2 takozvani przegryzki u dan.

Kako se to dešava?

Kako se to dešavaOvo je veoma ukusno čokolada sa veb-sadržajem 72%, 85% i 99% kakao. Smatra se da što je veći u čokoladi sadržaj štapa, pojačalo metaboličkih procesa moćniji, a takođe je mnogo bolji efekat sagorevanje masti. Tako da smo pripremili komplet dakle, svako od nas je naučio nešto za sebe. Drugo, mi smo izabrali veoma ukusno čokolada-kus, sadrže dodatne kalorije, kao što su orasi ili divnim premaza. Mi znamo da ljudi za mršavljenje, izuzetno obratite pažnju na kalorija materijala, tako da smo pokupili ukusno čokolada sadrži prilično paprika, đumbir i so, među njima, naravno, ukusno čokolada bez ikakvih dodataka. Konačno, kakao, koji je napravljen svi proizvodi se isporučuju od najboljih kultura širom sveta, tako ukusno čokolada-to je veoma veliki kvalitet, a takođe i izuzetna prednost.

Za pomoć dijete dovoljno savetovao nudeći tamne čokolade, ali svaki dan. Ako se bavimo sportom, na primer, 3 puta nedeljno, mogli smo da se poveća broj jedzonej ukusno čokolade do 20 grama dnevno, međutim, nakon toga, on će pokazati najmanje 2 porcije dnevno, do 2 glavnih jela“. „Konzumiranje čokolade tokom primene dijete, stalno sa mojim pristup upravljanju težine. U kancelariji pozivam pacijenti ne koriste stroge dijete, međutim, sa zadovoljstvom jedu. Postoji čokolada-to je zadovoljstvo, ublažava anksioznost, pomaže da se opustite, u isto vreme, potiskujući svoju apetit. Dark ukusno čokolada-to je praktično divno je hrana koja se jede u umerenim količinama daje osećaj sreće i, istovremeno, povećava metabolizam. Jer nutricionista i psiholog, ja ga preporučujem za sve moje ljude.“

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here